Sanita Krīgere paskirta prekybos ir pramogų centro „AKROPOLE Alfa“ vadove

Vieta prekybos centre
2024-01-15

Sanita Krīgere, turinti 20-ies metų patirtį mažmeninės prekybos ir nekilnojamojo turto valdymo srityse, paskirta naująja Rygos prekybos ir pramogų centro „AKROPOLE Alfa“ valdytoja.

„Manome, kad prekybos centro vadovas turi būti pasirengęs iššūkiams, turėti plačią viziją, sugebėti keistis ir atitikti laikmetį, kad patenkintų klientų norus ir poreikius bei padėtų išlaikyti prekybos centro konkurencingumą. Prekybos centras „AKROPOLE Alfa“ yra įvairiapusis ir į plėtrą orientuotas objektas, kuriam reikia daug profesionalaus indėlio. Todėl labai džiaugiamės, galėdami pasveikinti Sanitą mūsų komandoje – ji turi daug patirties ir aiškią šio sektoriaus plėtros viziją. Mes naujajai vadovei linkime sėkmės ir nekantraujame pamatyti, ką „AKROPOLE Alfa“ pasirengusi pasiūlyti ateityje“, – sako Rasa Kundušiene, „Akropolis Group“ turto valdymo vadovė.

„Prekybos centrų valdymas yra labai įdomus ir dinamiškas procesas, todėl su malonumu priėmiau šį profesinį iššūkį. Pradėdama eiti naujas pareigas turėsiu puikią galimybę pritaikyti savo ilgalaikę patirtį siekdama „AKROPOLE Alfa“ nustatytų tikslų, tai taip pat svarbus žingsnis mano profesinio tobulėjimo kelyje. „AKROPOLE Alfa“ yra tarp populiarių vietų, kuriose lankosi Latvijos gyventojai ir svečiai, todėl manau, kad svarbu tęsti tai, kas pradėta – išlaikyti prekybos centro potencialą, plėtoti ir stiprinti šeimoms su vaikais palankią aplinką ir kiekvienam lankytojui užtikrinti geriausią apsipirkimo patirtį“, – komentuoja Sanita Krīgere, „AKROPOLE Alfa“ valdytoja.

Sanita Krīgere savo patirtį mažmeninės prekybos srityje pradėjo kaupti 2004 m. dirbdama „MOS“ parduotuvių tinkle ir Latvijos rinkoje plėtodama tokius populiarius mados prekių ženklus kaip „Parfois“, „Karen Millen“, „Oasis“, „Mango“, „Promod“ ir „Esprit“. 2015 m. S. Krīgere įgijo nekilnojamojo turto valdymo ir komercinių patalpų nuomos patirties prisijungusi prie „CBRE Baltics“ komandos ir tapusi prekybos centro „Galleria Riga“ vadove. Vėliau ji dirbo prekybos centre „Riga Plaza“ ir buvo atsakinga už plėtros ir nuomos klausimus. Prieš prisijungdama prie „AKROPOLE Alfa“ komandos ji dirbo prekybos centro „Galerija Centrs“ vadove.

Sanita Krīgere yra baigusi Turība universiteto verslo vadybos studijas.

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00