Paskirtas naujas AKROPOLIS GROUP vadovas

Vieta prekybos centre
2023-06-05

Baltijos šalyse pirmaujančios prekybos ir pramogų centrų vystymo ir valdymo bendrovės AKROPOLIS GROUP, UAB direktoriumi paskirtas ir valdybos pirmininku išrinktas Nerijus Maknevičius, jis taip pat ir toliau eis nekilnojamo turto vystymo bendrovės GALIO GROUP, UAB generalinio direktoriaus pareigas.

N. Maknevičius VP grupės įmonėse dirba nuo 2015 metų – pastaruosius pusantrų metų vadovauja nekilnojamo turto vystymo bendrovei „Galio group“, anksčiau buvo „Vilniaus prekybos“ generaliniu direktoriumi ir teisės vadovu, taip pat bendrovės „Metodika B.V.“ vykdančiuoju direktoriumi. N. Maknevičius yra baigęs teisės magistrantūros studijas Vilniaus universitete.

„Vertinu man išreikštą pasitikėjimą perimti „Akropolis Group“ vadovo pareigas. Džiugu, kad įmonėje suburta stipri ir ambicinga komanda, su kuria toliau skirsime didelį dėmesį tolimesniam prekybos centrų „Akropolis“ pozicijų stiprinimui” – sako N. Maknevičius.

Kartu su N. Maknevičiumi į AKROPOLIS GROUP, UAB valdybą išrinkta bendrovės finansų vadovė Gabrielė Saponaitė, kuri bendrovėje dirba nuo 2017 metų. „Akropolis Group“ valdybą sudaro: Nerijus Maknevičius (pirmininkas), Jurgita Žagunytė-Genevičienė, Gabrielė Saponaitė.

Iki šiol AKROPOLIS GROUP, UAB vadovavęs Manfredas Dargužis paskirtas bendrovės „Maxima grupė“ generaliniu direktoriumi ir išrinktas valdybos pirmininku.

AKROPOLIS GROUP, UAB valdo prekybos centrų vystymo ir valdymo paslaugų įmones Lietuvoje ir Latvijoje. Lietuvoje AKROPOLIS GROUP, UAB valdo prekybos ir pramogų centrus „Akropolis“ Vilniuje, Klaipėdoje ir Šiauliuose, Latvijoje – „Akropole Riga“ ir „Akropole Alfa“.

AKROPOLIS GROUP, UAB priklauso „Vilniaus prekybos“ įmonių grupei – vienai didžiausių prekybos bendrovių Baltijos šalyse ir Centrinės bei Rytų Europos regione.

 

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00