Šventiniai renginiai "Akropoliuose"

2023-12-04

Prekybos centrai „Akropolis“ šventiniu laikotarpiu lepins ir pramogomis – vaikus kvies paskambinti Kalėdų Seneliui

Visą gruodį Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose“ lankytojų lauks pramogos, skirtos visai šeimai ir išskirtinai tik mažiausiems svečiams. Vyks jau tradicinėmis tapusios ir šalies gyventojų pamėgtos kalėdinės mugės, šventinės diskotekos ant ledo, bus įrengta imbierinių sausainių instaliacija, o mažųjų laukia vaizdo skambutis Kalėdų Seneliui bei šventiniai saldumynai ir kitos pramogos. Be to, lankytojai bus kviečiami padovanoti gyvybę kitiems – tapti kraujo donorais.

„Gruodį žmonės dažniau lankosi prekybos centruose ieškodami kalėdinių dovanų ar dekoracijų, drabužių, avalynės ar aksesuarų šventiniams vakarėliams ir susibūrimams. Dažnai tokie apsipirkimai tampa visos šeimos išvykomis ir padeda kurti šventinę nuotaiką bei dvasią. Norime šią pozityvią patirtį pastiprinti ir paįvairinti pasiūlydami papildomų įtraukiančių pramogų bei veiklų, kurios būtų įdomios ne tik vaikams, bet ir jų tėvams“, – sako „Akropolis Group“ Rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovas Dominykas Mertinas.

Viena tokių – iki gruodžio 30 dienos Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose“ vyksianti kalėdinė mugė, kurioje dalyvauja šalies amatininkai, smulkaus verslo atstovai. Jie lankytojams siūlo platų šventinių dovanų, tarp kurių yra papuošalų, saldumynų, rankų darbo gaminių ir kitų suvenyrų, asortimentą. Prekybos ir pramogų centruose šventinė mugė šurmuliuos kasdien nuo 10 iki 21 val.

Mažuosius lankytojus gruodžio 1–23 d. džiugins ir saldainiais vaišins nuotaikingieji „Akropolių“ talismanai – prekybos ir pramogų centre Vilniuje bus galima sutikti Akrą ir Polę, Klaipėdoje lauks Akras, o Šiauliuose alėjomis vaikštinės Polė.

Be to, iki pat gruodžio 23-iosios „Akropoliuose“ apsilankę vaikai galės tiesioginiu vaizdo skambučiu paskambinti Kalėdų Seneliui. Vilniaus „Akropolyje“ tai padaryti galima prie 1-ojo „Maxima“ įėjimo penktadieniais nuo 16 iki 20 val., šeštadieniais – nuo 11 iki 20 val. ir sekmadieniais – nuo 11 iki 18 val. Klaipėdos „Akropolyje“ skambučiai bus priimami prie „Centrinio“ įėjimo, esančia šalia centrinės eglės, penktadieniais nuo 15 iki 19 val., šeštadieniais – nuo 12 iki 20 val. ir sekmadieniais – nuo 12 iki 18 val. Šiaulių „Akropolio“ mažieji lankytojai Kalėdų Seneliui galės paskambinti prekybos ir pramogų centro pirmajame aukšte, prie „Maxima“ parduotuvės, penktadieniais nuo 15 iki 19 val., šeštadieniais – nuo 11 iki 20 val. ir sekmadieniais – nuo 11 iki 19 val. Kalėdų Seneliui skambinančius ar paskambinusius vaikus saldainiais vaišins ir šventinis „Akropolio“ talismanas – imbierinis sausainis.

Visuose „Akropoliuose“ taip pat veiks ir fotografuotis kvies kalėdinių imbierinių sausainių kaimelio instaliacija – Vilniuje ją galima rasti šalia restorano „Can Can Pizza“, Klaipėdoje instaliacija įrengta šalia knygyno „Pegasas“, o Šiauliuose – antrajame prekybos centro aukšte, prie restorano „Čili pica“.

Yra gerų žinių ir įsigijusiems dovanų – gruodžio 14-23 d. Vilniaus „Akropolyje“ nemokamai bus teikiama dovanų pakavimo paslauga.

Ypatinga misija lauks Klaipėdos „Akropolio“ lankytojų, kurie nuo gruodžio 1-osios iki sausio 7 d. bus kviečiami įžiebti Kalėdas – prie restorano „Grill London“ jų lauks dviratis, kurį minant bus įžiebtos eglutės dekoracijos ir nušvis šventinis palinkėjimas.

Šiaulių „Akropolyje“ mažuosius lankytojus pasitiks pingvinų choras, kuris pamojavus ranka pradės šokti ir dainuoti pagal rodomus judesius.

Gruodžio mėnesį į Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropolius“ sugrįš kraujo donorystės akcija, įgyvendinama kartu su Nacionaliniu kraujo centru (NKC). Prekybos ir pramogų centrų lankytojai bus kviečiami duoti kraujo prie „Akropolių“ atvykusiuose specialiuose kraujobusuose. Jau gruodžio 7 d. NKC kraujobusas atvyks į Šiaulius ir kraujo donorų nuo 12.30 iki 18.30 val. lauks prie Šiaulių „Akropolio“ „Tilžės“ įėjimo. Gruodžio 15 d. toks pat kraujobusas lankysis ir prie Vilniaus „Akropolio“ – kraujo donorų jis lauks prie 1-ojo „Maxima“ įėjimo nuo 12 iki 19 val. Uostamiestyje esančiame „Akropolyje“ kraujo donorystės akcija taip pat bus vykdoma gruodžio 15 d. – NKC darbuotojai nuo 12.30 iki 18.30 val. gyventojų lauks prekybos ir pramogų centro Vokiečių alėjoje, priešais „Mango“ parduotuvę.  

Na, o metams baigiantis lankytojai kviečiami į šventinę diskoteką ant ledo – Vilniaus ir Klaipėdos „Akropoliuose“ ji vyks gruodžio 29 d., Šiaulių „Akropolyje“ – gruodžio 22 d.

Daugiau informacijos apie šventines veiklas: www.akropolis.lt

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00