Savaitgalį į „Akropolius“ sugrįš didžiųjų nuolaidų dienos „Jamam“

2023-11-13

Į prekybos ir pramogų centrus „Akropolis“ šį savaitgalį sugrįžta tradicinė mažmeninės prekybos akcija „Jamam“. Lapkričio 17–19 dienomis prekybos centrų lankytojai galės pasinaudoti specialiais pasiūlymais ir nuolaidomis iki 50 proc., kurios bus taikomos įvairioms prekėms ir paslaugoms beveik 900 parduotuvių ir paslaugų teikimo vietų.

„Didžiųjų nuolaidų dienos „Jamam“ tapo tradicine akcija, kurią žino dauguma Lietuvos gyventojų ir kuri kiekvieną sykį sutraukia šimtus tūkstančių lankytojų. Visą savaitgalį „Akropoliuose“ veikiančiose parduotuvėse ir paslaugų teikimo vietose taikomi specialūs pasiūlymai ir nuolaidos yra puiki proga patraukliomis kainomis bei sąlygomis įsigyti aktualių prekių ir taip sutaupyti ruošiantis šaltajam sezonui, Kalėdoms ar atnaujinant namus. Mūsų lankytojai per daugiau nei dešimtmetį vykstančią akciją įsitikino jos verte ir noriai naudojasi „Jamam“ pasiūlymais“, – sako Dominykas Mertinas, „Akropolis Group“ Rinkodaros ir komunikacijos vadovas.

Tradiciškai tris dienas vyksiančios akcijos „Jamam“ metu Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropolių“ lankytojai galės rinktis prekes ir paslaugas su specialiais pasiūlymais ir nuolaidomis iki 50 proc. beveik 900 parduotuvių ir paslaugų vietų. Nuolaidos bus taikomos aprangai, avalynei, kosmetikai ir grožio prekėms, žaislams, namų interjero detalėms, elektronikai, buitinei technikai, knygoms bei daugeliui kitų prekių ir paslaugų. Didžiųjų nuolaidų dienų „Jamam“ metu „Akropoliuose“ veikiančiose „Maxima“ parduotuvėse taip pat bus galima rasti daug išskirtinių pasiūlymų ir nuolaidų.

Šiais metais, kaip ir anksčiau, didžiųjų nuolaidų dienos vyks ir Latvijoje veikiančiuose „Akropolis Group“ valdomuose prekybos ir pramogų centruose.

Didžiųjų nuolaidų dienos „Jamam“ organizuojamos nuo 2009 metų du kartus per metus – gegužės ir lapkričio mėnesiais. Nuolaidų dienos nebuvo organizuojamos tik pandemijos laikotarpiu.

Visą informaciją apie tai, kur ir kokios nuolaidos bus taikomos, galima rasti čia: https://www.akropolis.lt/lt/vilnius/jamam 

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00