Pradedamos naujo 480 kv. metrų pastato šalia Vilniaus „Akropolio“ statybos

2024-01-16

Šalia Vilniaus prekybos ir pramogų centro „Akropolis“ pradedamas statyti naujas prekybos paskirties pastatas, kurio statybą leidžiantį dokumentą (SLD) nekilnojamojo turto vystymo ir valdymo bendrovė „Akropolis Group“ gavo praėjusių metų gruodžio pabaigoje. Naujame 480 kv. metrų ploto, vieno aukšto pastate įsikurs išsiplėtusi parduotuvė „Sportland“. Į pastato statybas „Akropolis Group“ investuos apie 1 mln. eurų.

Šalia sostinės prekybos ir pramogų centro „Akropolis“ statomas pastatas iškils iki šiol čia buvusių laikinųjų statinių vietoje, tarp 4-o ir 6-o prekybos centro įėjimų. Planuojama, kad statybos užtruks apie 4 mėnesius.

Išplėtus dabar Vilniaus „Akropolyje“ veikiančios sporto ir atletiškos laisvalaikio mados prekių ženklų „Sportland“ parduotuvės plotą, ji taps didžiausia „Sportland“ parduotuve Lietuvoje.

Prekybos centruose „Akropolis“ siekiame klientams pasiūlyti plačiausią prekių ir paslaugų pasirinkimą, nuolat atidaromos tiek naujų prekės ženklų parduotuvės, tiek ir atnaujintos bei išplėstos  pirkėjų jau pamiltų prekės ženklų parduotuvės. Naujasis pastatas leis padidinti vilniečių ir sostinės svečių pamėgtos „Sportland“ parduotuvės plotą, kuri klientams pasiūlys dar platesnį pasirinkimą ir malonesnę apsipirkimo patirtį“, – komentuoja „Akropolis Group“ rinkodaros ir komunikacijos vadovas Dominykas Mertinas.

Naujo pastato statybos neturės įtakos nei „Sportland“ parduotuvės, nei prekybos ir pramogų centro „Akropolis“ darbui – visos parduotuvės ir paslaugų vietos dirbs įprastai.

Šalia naujo prekybos paskirties pastato bus įrengta 11 automobilio stovėjimo vietų, dvi iš jų numatomos su stotele elektromobiliams įkrauti, taip pat viena žmonėms su negalia skirta A tipo stovėjimo vieta.

Šiuo metu bendras Vilniaus „Akropolio“ plotas sudaro beveik 110 tūkst. kv. metrų, iš jų prekybos plotas užima 88,5 tūkst. kv. metrų. Šalia prekybos ir pramogų centro įrengta daugiau nei 3 tūkst. vietų automobilių stovėjimo aikštelė.

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00