Labas, keturkojai draugai!

2024-03-08

Mes žinome, kad jums labai rūpi Jūsų keturkojo augintinio laimė ir gerovė! Todėl PPC Kauno AKROPOLIS nuo šiol yra ne tik Jūsų, bet ir Jūsų augintinių prekybos ir pramogų centras!

Kad kiekvienas apsilankymas būtų malonus ir saugus, galioja kelios paprastos taisyklės:

🏠 Keliaukime kartu: šuo arba katė dabar gali keliauti kartu į PPC Kauno AKROPOLIS vidų su 16 metų ir vyresniais lankytojais.

🚸 Augintiniai laukiami visose bendrose erdvėse – PPC alėjose ir poilsio zonose. Jei norite su augintiniu apsilankyti konkrečioje parduotuvėje, restorane, pramogų vietoje ir kt., ieškokite specialaus ženklo prie įėjimo – žalios spalvos „letenos“ – arba teiraukitės personalo.

🐶 Saugi aplinka: keturkojį šeimos narį būtinai veskite su pavadėliu arba nešyklėje, o pavojingiems ir koviniams šunims bei jų mišrūnams (kaip jie suprantami teisės aktų nustatyta tvarka) privalomas antsnukis. Pavadėlis negali būti ilgesnis nei 1 m.

🧹 Higiena: laikydamiesi higienos taisyklių, surinkite ir išvalykite savo augintinio ekskrementus. Garsiai savo nuomonę norinčius reikšti augintinius, būnant PPC AKROPOLIS patalpose, prašysime visas paslaptis sakyti šnabždant šeimininkui į ausį.

🛒 Liftai ir eskalatoriai: prieš naudodamiesi liftu, pasiteiraukite, ar kiti lankytojai neprieštarauja dėl jūsų keturkojo draugo, o naudojantis eskalatoriumi ar travelatoriumi privaloma augintinį paimti ant rankų.

🐾 Atsakomybė: užtikrinkite, kad augintinis elgtųsi draugiškai – Jūs esate atsakingi už jo saugumą ir tvarką. Bendrose PPC AKROPOLIS erdvėse ir teritorijoje nepalikite augintinio be priežiūros, išskyrus tam numatytas specialias vietas. 

 

Išsamų PPC AKROPOLIS vidaus elgesio taisyklių, taikomų jūsų augintiniui, sąrašą rasite ČIA

Kviečiame užsukti ir leisti jūsų augintiniui džiaugsmingai tyrinėti naują pasaulį kartu su mumis!

AKROPOLIS – daugiau letenų, daugiau džiaugsmo.

#AkropolisDraugiškasGyvūnams 🐕🐾

Darbo laikas

MAXIMA XXX
I-VII 08:00 - 22:00
Eurovaistinė
I-V 08:00 - 22:00
VI-VII 08:00 - 21:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Restoranai
I-VII 10:00 - 22:00