„Akropoliuose“ pirmą kartą vyks grožio prekių ir paslaugų nuolaidų savaitgalis

2023-03-08

Prekybos ir pramogų centrai „Akropolis“ pirmą kartą skelbia teminį savaitgalį „Grožio dienos“. Kovo 10-12 d. Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropolių“ pirkėjų lauks specialios nuolaidos ir pasiūlymai grožio prekėms ir paslaugoms.

„Pirmą kartą organizuojamų „Grožio dienų“ metu prekybos ir pramogų centrų „Akropolis“ lankytojus kviečiame pasinaudoti nuolaidomis ir pasiūlymais plačiam grožio prekių ir paslaugų pasirinkimui po vienu stogu. Tikime, kad šio savaitgalio metu kiekvienas ras tai, ko ieško – nuo kasdienės kosmetikos iki naujų kvepalų ar išskirtinių grožio procedūrų bei paslaugų“, – sako Dominykas Mertinas, „Akropolis Group“ Rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovas.

Tris dienas vyksiančio nuolaidų ir pasiūlymų savaitgalio „Grožio dienos“ metu Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropolių“ lankytojai galės rinktis grožio prekes ir paslaugas su specialiais pasiūlymais bei nuolaidomis dešimtyse skirtingų parduotuvių. Prie „Grožių dienų“ jungiasi „Douglas“, „Drogas“, „Eurokos“, „Kristiana“, „L‘Occitane“, „The Body Shop“, „Cascada“, „Maxima“ bei kitos prekes grožiui siūlančios parduotuvės.

Grožių prekių ir paslaugų nuolaidų sąrašas skelbiamas interneto svetainėje https://www.akropolis.lt.

 

 

Darbo laikas

MAXIMA XXX
I- VII 08:00 -22:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 21:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00*