VISION EXPRESS. 50 € nuolaida vaikų korekciniams akiniams

Vieta prekybos centre
Pasiūlymas galioja iki 2025-01-01

Regos sutrikimai – tai vieni dažniausių sveikatos sutrikimų, kuriais skundžiasi Lietuvos vaikai. Statistika rodo, kad akies ir jos organų ydos būdingos net ketvirtadaliui šalies vaikų iki 17 m. Besikeičiantis gyvenimo būdas – dažnas buvimas uždarose patalpose, išmaniųjų ekranų naudojimas – šią problemą tik dar labiau gilina. Vaiko regėjimas labai greit keičiasi ir per kelis metus akių ydos gali smarkiai progresuoti. Todėl jeigu pastebite, kad vaikai per dažnai mirksi, stipriai bando įžiūrėti objektus, trina akis kumščiais, skundžiasi galvos ar kaktos skausmais – tai ženklai, kad reikėtų nelaukti ir patikrinti vaikų regą.

Jeigu Jūsų vaikui reikalingi korekciniai akiniai, VISION EXPRESS siūlo platų mergaitėms ar berniukams skirtų vaikiškų rėmelių asortimentą. Mūsų atrinkti rėmeliai pasižymi patvarumu, tvirtumu ir aukšta kokybe, o kolekcijos atnaujinamos nuolatos, siekiant pasiūlyti tiek klasikinius modelius, tiek naujausias sezono tendencijas atitinkančius ar vaikų mylimais personažais puoštus modelius.

VISION EXPRESS konsultantai ne tik padės išrinkti geriausiai Jūsų vaiko individualius poreikius atitinkančius akinių lęšius ir rėmelius, bet ir pasiūlys pasinaudoti specialiu pasiūlymu: 50 Eur nuolaida korekciniams akiniams!

Akcijos sąlygos plačiau:

  • Korekcinių akinių (rėmelių+lęšių) kaina turi būti 100 € ar didesnė iki nuolaidos pritaikymo.
  • 50 € nuolaida bus pritaikyta kaip: 25 € nuolaida pasirinktam akinių rėmeliui ir 25 € nuolaida akinių lęšių porai.
  • Nuolaidos netaikomos gamybai ir nesumuojamos su kitomis akcijomis ir pasiūlymais.
  • Daugiau informacijos VISION EXPRESS salonuose.

Pasiūlymas galioja iki 2025 01 01.

Darbo laikas

MAXIMA XXX
I- VII 08:00 -22:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 21:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00*