„Akropoliai“ primena: tradiciškai nedirbs pirmąją Kalėdų dieną, o sausio 1-ąją veiks tik restoranai ir kai kurios pramogų erdvės

2023-12-21

Pirmąją Kalėdų dieną Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose“ nedirbs parduotuvės, maitinimo ir kitų paslaugų bei pramogų erdvės. Kūčių dieną ir Naujųjų metų išvakarėse parduotuvės ir paslaugų teikimo vietos dirbs trumpiau, o pirmąją Naujųjų metų dieną lankytojų lauks tik restoranai ir kai kurios pramogų erdvės.

„Kaip ir ankstesniais metais, šiemet prekybos ir pramogų centrai „Akropolis“ pirmąją Kalėdų dieną nedirbs, tačiau lankytojų vėl lauksime antradienį, gruodžio 26 dieną. Prieššventinėmis dienomis  prekybos centrai dirbs šiek tiek trumpiau, negu įprastai, o naujų metų dieną veiks tik restoranų-kavinių ir pramogų operatoriai “, – sako „Akropolis Group“ Rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovas Dominykas Mertinas.

Šv. Kūčių dieną, gruodžio 24-ąją, prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ veikiantys restoranai, parduotuvės, paslaugų teikimo vietos ir pramogų erdvės dirbs iki 17 val., tačiau yra keletas išimčių. Vilniaus „Akropolyje“ įsikūrusių bankų skyrių ir kino teatro darbo laikas bus sutrumpintas iki 16 val., o čia esančios „Maxima“ ir „Eurovaistinė“ dirbs iki 19 val., „Ermitažas“ – iki 18 val. Šiaulių ir Klaipėdos „Akropoliuose“ įsikūrusios parduotuvės „Maxima“ taip pat dirbs iki 19 val., o „Eurovaistinės“ klientus aptarnaus iki 18 val.

Pirmąją Kalėdų dieną, gruodžio 25-ąją, Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliai“ nedirbs.

Antrąją Kalėdų dieną, gruodžio 26-ąją, „Akropoliuose“ parduotuvės ir paslaugų teikimo vietos dirbs nuo 10 iki 21 val., restoranai ir kavinės lankytojus aptarnaus nuo 10 iki 22 val., nuo 9 val. duris atvers  „Maxima“ parduotuvės ir „Eurovaistinės“. Šiaulių ir Klaipėdos „Akropoliuose“ šią dieną „Eurovaistinės“ veiks valanda trumpiau – atitinkamai iki 20 val. „Akropolyje“ Šiauliuose ir iki 21 val. Klaipėdoje. Vilniaus „Akropolyje“ įsikūręs „Ermitažas“ darbą pradės 9 val. ir veiks iki 22 val. Kino teatrai ir ledo arenos dirbs įprastu grafiku, išskyrus Šiaulių „Akropolyje“, kur ledo arena dirbs viena valanda ilgiau – iki 22 val. Vilniaus ir Klaipėdos prekybos bei pramogų centruose „Akropolis“ esantys bankų skyriai šią dieną nedirbs, Šiaulių „Akropolyje“ – veiks trumpiau.

Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31-ąją, „Akropoliuose“ veikiantys restoranai, parduotuvės, pašto skyriai, „Maxima“, „Eurovaistinės“ ir „Ermitažas“ darbą baigs 19 val., bankų skyriai taip pat dirbs iki 19 val., išskyrus Klaipėdos „Akropolyje“ esančius bankus, kurie užsidarys 18 val. Ledo arena Klaipėdoje ir Šiauliuose lankytojų lauks iki 19 val., Vilniuje – iki 19.30 val. Sostinės „Akropolio“ kino teatras dirbs iki 16 val., Klaipėdoje lankytojai filmais galės mėgautis iki 19 val., Šiauliuose – iki 20 val.

Sausio 1-ąją nedirbs „Akropoliuose“ esančios parduotuvės, pašto ir bankų skyriai. Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose“ taip pat neveiks ledo arena, o Vilniaus prekybos ir pramogų centro lankytojai čia esančioje ledo arenoje kviečiami apsilankyti nuo 12 iki 21 val. Šiaulių „Akropolyje“ nedirbs ir restoranai, Vilniuje ir Klaipėdoje jie veiks nuo 12 iki 22 val. „Akropolių“ kino teatrai dirbs nuo 12 iki 22 val., tokiomis pat valandomis Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose“ veiks boulingas.

Sausio 1 d. į Vilniaus „Akropolį“ bus galima patekti tik per 3-iąjį ir 4-ąjį įėjimus, į Klaipėdos „Akropolį“ – tik per 4-ąjį, „Čiuožyklos“, įėjimą, į Šiaulių „Akropolį“ – tik per 3-iame aukšte esantį „Pramogų“ įėjimą.

Taip pat primename, kad visą gruodį Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose“ lankytojų laukia pramogos, skirtos visai šeimai ir išskirtinai tik mažiausiems svečiams. Iki gruodžio 30 d. vyksta jau tradicinėmis tapusios ir šalies gyventojų pamėgtos kalėdinės mugės, alėjose įrengtos imbierinių sausainių instaliacijos, bus rengiamos šventinės diskotekos ant ledo. Mažųjų iki gruodžio 23 d. laukia vaizdo skambutis Kalėdų Seneliui bei šventiniai saldumynai ir kitos pramogos.

Darbo laikas

MAXIMA XXX
I- VII 08:00 -22:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 21:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00*