Stiliaus žurnalas ,,VASAROS APŽAVAI": vasaros įvaizdis

Ryškiausios vasaros sezono tendencijos, įvaizdį papildantys aksesuarai ir stilistės Ievos Daugirdaitės patarimai – jau naujajame žurnalo numeryje @AkropolisLietuva

Pasisėmę įkvėpimo, nepamirškite pasekti @AkropolisLietuva „Instagram” paskyrą. Vienam iš sekėjų atiteks Optometrijos centras įsteigtas prizas – 409 Eur vertės „Prada” akiniai. O jei akiniais nuo saulės norisi džiaugtis dabar pat, užsukite į „Optometrijos centrą” ir savuosius išsirinkite pasinaudoję ypatinga „2 akiniai už 1 kainą” akcija.

Šio žurnalo nuotraukose esančios prekės yra pavyzdžiai, skirti įkvėpimui, tad drąsiai rinkitės ir kitų prekės ženklų drabužius bei aksesuarus, jų ieškokite „Akropolio“ parduotuvėse. 

Vasaros įvaizdis

Vasarai rinkitės plonų, natūralių audinių drabužius. Būtinai įsigykite medvilninį ar lininį švarkelį. Jis puikiai atrodys su įvairiausio ilgio suknelėmis, tad susikurti neįpareigojančius laisvalaikio derinius bus paprasta.  

Blukinta pastelė 

Vasara – puikus metas gaivioms pastelinėms spalvoms. Jei norisi kiek įdomesnio varianto, rinkitės blukinto audinio drabužius. Juos nesunku derinti, tad lininis šortų ir liemenės komplektas taps tikru išsigelbėjimu ieškant stilingo ir patogaus sprendimo šiltomis dienomis. 

Ir miestui, ir atostogoms

Tobulu šiltojo sezono pasirinkimu taps plazdanti, lengvo audinio suknelė. Ją bus lengva pritaikyti ir atostogaujant, ir kuriant kasdienį įvaizdį mieste. Įvaizdžiui pagyvinti, prie vienspalvės suknelės derinkite vasaros atributais tapusius pintus ar nertus aksesuarus. 

KVIEČIAME SEKTI NAUJIENAS AKROPOLIO INSTAGRAM PASKYROJE @AKROPOLISLIETUVA

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00