Stiliaus žurnalas ,,VASAROS APŽAVAI": universali elegancija

Ryškiausios vasaros sezono tendencijos, įvaizdį papildantys aksesuarai ir stilistės Ievos Daugirdaitės patarimai – jau naujajame žurnalo numeryje @AkropolisLietuva

Pasisėmę įkvėpimo, nepamirškite pasekti @AkropolisLietuva „Instagram” paskyrą. Vienam iš sekėjų atiteks Optometrijos centras įsteigtas prizas – 409 Eur vertės „Prada” akiniai. O jei akiniais nuo saulės norisi džiaugtis dabar pat, užsukite į „Optometrijos centrą” ir savuosius išsirinkite pasinaudoję ypatinga „2 akiniai už 1 kainą” akcija.

Šio žurnalo nuotraukose esančios prekės yra pavyzdžiai, skirti įkvėpimui, tad drąsiai rinkitės ir kitų prekės ženklų drabužius bei aksesuarus, jų ieškokite „Akropolio“ parduotuvėse. 

Universali elegancija

Jei ieškote elegantiškos, patogios ir visiems gyvenimo atvejams tinkamos aprangos, rinkitės klasikinius drabužių modelius. Jų spalvos turėtų būti neutralios, kad lengvai derėtų tarpusavyje. Audinius vasarą rinkitės lengvesnius – liną, ploną medvilnę. 

Klasikos interpretacija

Norėdamos sukurti klasikinį, tačiau šiuolaikišką įvaizdį, paieškokite drabužių modelių, kuriuose klasika interpretuojama savaip. Pavyzdžiui, kostiuminio stiliaus kombinezonas be rankovių gali tapti puikiu pasirinkimu šventėms ar prabangioms vakarienėms mieste. 

Maža balta suknelė

Vasarai būtina turėti bent vieną mažą baltą suknelę. Jei ieškote tokios, kuri tiktų ir į biurą, ir šventei, rinkitės prailginto švarko modelio. Tokios suknelės ilgis turėtų vos siekti kelius. Ilgesnės rankovės kurs subtilesnį įvaizdį ir leis drabužį pritaikyti toms situacijoms, kai aplinka reikalauja kiek daugiau formalumo. 

 

KVIEČIAME SEKTI NAUJIENAS AKROPOLIO INSTAGRAM PASKYROJE @AKROPOLISLIETUVA

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00