Stiliaus žurnalas ,,VASAROS APŽAVAI": satinas

Ryškiausios vasaros sezono tendencijos, įvaizdį papildantys aksesuarai ir stilistės Ievos Daugirdaitės patarimai – jau naujajame žurnalo numeryje @AkropolisLietuva

Pasisėmę įkvėpimo, nepamirškite pasekti @AkropolisLietuva „Instagram” paskyrą. Vienam iš sekėjų atiteks Optometrijos centras įsteigtas prizas – 409 Eur vertės „Prada” akiniai. O jei akiniais nuo saulės norisi džiaugtis dabar pat, užsukite į „Optometrijos centrą” ir savuosius išsirinkite pasinaudoję ypatinga „2 akiniai už 1 kainą” akcija.

Šio žurnalo nuotraukose esančios prekės yra pavyzdžiai, skirti įkvėpimui, tad drąsiai rinkitės ir kitų prekės ženklų drabužius bei aksesuarus, jų ieškokite „Akropolio“ parduotuvėse. 

Satinas 

Satino suknelės – skoningas ir prabangiai atrodantis pasirinkimas. Vasarą nepabijokite šio audinio suknelių derinti su „bomber“ stiliaus švarkeliais ir sportine avalyne. Taip susikursite stilingą bei jaunatvišką įvaizdį.  

Puošnus įvaizdis

​​Satinas kuria prabangos įspūdį, tad šio audinio drabužiai gali tapti puošnių derinių pagrindu. Rinkitės satino sukneles dalyvaudamos krikštynose, vestuvėse ar kitose svarbiose šventėse. Eilutę užbaikite puošniu švarkeliu bei aukštakulniais. 

Subtilus spindesys

Žvilgesys šiemet madingas bet kokia forma. Tačiau, jei blizgučiais dekoruotų drabužių nesinori, rinkitės kiek subtilesnį – satino spindesį. Prie šio audinio suknelės tiks ir derinio akcentu taps akį traukiantys aukštakulniai ir aksesuarai. 

 

KVIEČIAME SEKTI NAUJIENAS AKROPOLIO INSTAGRAM PASKYROJE @AKROPOLISLIETUVA

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00