Stiliaus žurnalas ,,VASAROS APŽAVAI": džinso nebus per daug

Ryškiausios vasaros sezono tendencijos, įvaizdį papildantys aksesuarai ir stilistės Ievos Daugirdaitės patarimai – jau naujajame žurnalo numeryje @AkropolisLietuva

Pasisėmę įkvėpimo, nepamirškite pasekti @AkropolisLietuva „Instagram” paskyrą. Vienam iš sekėjų atiteks Optometrijos centras įsteigtas prizas – 409 Eur vertės „Prada” akiniai. O jei akiniais nuo saulės norisi džiaugtis dabar pat, užsukite į „Optometrijos centrą” ir savuosius išsirinkite pasinaudoję ypatinga „2 akiniai už 1 kainą” akcija.

Šio žurnalo nuotraukose esančios prekės yra pavyzdžiai, skirti įkvėpimui, tad drąsiai rinkitės ir kitų prekės ženklų drabužius bei aksesuarus, jų ieškokite „Akropolio“ parduotuvėse. 

Džinsas

Džinsas nuo galvos iki kojų – šių metų top. Drąsiai derinkite skirtingus šio audinio drabužius tarpusavyje. Ypač madingas šviesus, blukintas ir pilkų atspalvių džinsas. Jis puikiai atrodys kartu su baltomis ar juodomis palaidinėmis. 

Margi raštai 

Nepamirškite, kad džinsus galite rinktis ir spalvotus. Jei norisi margintų, derinkite juos su vienspalvėmis, minimalistinio dizaino palaidinėmis, kurios kurs kontrastą ir padės išlaikyti spalvų balansą. 

Vasaros uniforma

Džinsiniai šortai – šiltojo sezono „must have“. Derinami su spalvingais marškinėliais, jie tampa tikrų tikriausia vasaros uniforma. Paverskite ją žaisminga įsigijusios ryškiomis aplikacijomis ar užrašais dekoruotus marškinėlius.  

 

KVIEČIAME SEKTI NAUJIENAS AKROPOLIO INSTAGRAM PASKYROJE @AKROPOLISLIETUVA

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00