Stiliaus žurnalas ,,VASAROS APŽAVAI": ,,Al fresco"

Ryškiausios vasaros sezono tendencijos, įvaizdį papildantys aksesuarai ir stilistės Ievos Daugirdaitės patarimai – jau naujajame žurnalo numeryje @AkropolisLietuva

Pasisėmę įkvėpimo, nepamirškite pasekti @AkropolisLietuva „Instagram” paskyrą. Vienam iš sekėjų atiteks Optometrijos centras įsteigtas prizas – 409 Eur vertės „Prada” akiniai. O jei akiniais nuo saulės norisi džiaugtis dabar pat, užsukite į „Optometrijos centrą” ir savuosius išsirinkite pasinaudoję ypatinga „2 akiniai už 1 kainą” akcija.

Šio žurnalo nuotraukose esančios prekės yra pavyzdžiai, skirti įkvėpimui, tad drąsiai rinkitės ir kitų prekės ženklų drabužius bei aksesuarus, jų ieškokite „Akropolio“ parduotuvėse. 

„Al fresco“

Vyraujant šiltiems orams, vakarienės, pietūs, o kartais net ir pusryčiai persikelia į balkonus, terasas ar lauką. Tam, kad džiugintų ne tik šiltas oras bei geras maistas, bet ir stilingai paserviruotas stalas, pasitelkite stalo tekstilę. Rinkitės gėlių raštais dekoruotas staltieses, linines individualias servetėles, stalo takelius, pintus padėkliukus.

Funkcionalumui

Stalo aksesuarus rinkitės tokius, kurie gražiai atrodo ir yra funkcionalūs. Pavyzdžiui, turint padėklą bus daug paprasčiau viską atsinešti į lauką ar terasą, o ant stalo jis atrodys prabangiai. Nepamirškite ir indo ledukams, kurį galite panaudoti ir užkandžiams ar pagardams – stilingame indelyje jie atrodys daug patraukliau nei savo originalioje pakuotėje. 

Ypatingai atmosferai

Tam, kad valgymas kieme taptų dar ypatingesnis, galite įsigyti ir specialiai tam skirtus indus. Nepabijokite įtraukti šiek tiek eklektikos, drąsiai miksuokite skirtingus raštus, tekstūras. Čia idealiai tiks gėlėmis puošti indai, natūrali keramika, grubus stiklas, akmens masė. 

KVIEČIAME SEKTI NAUJIENAS AKROPOLIO INSTAGRAM PASKYROJE @AKROPOLISLIETUVA

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00