Stiliaus žurnalas ŠVENTINIAI NORAI. Tema: šventiniai deriniai

Jaukūs šventiniai deriniai, blizgučiai bei puošnios eilutės – visa tai bei daug daugiau atrasite naujajame @AkropolisLietuva „Instagram“ žurnalo numeryje!   Sužinokite apie šio sezono mados tendencijas perskaitę stilistės Ievos Daugirdaitės patarimus ir atraskite savo unikalų įvaizdį.

Pasisėmę įkvėpimo, nepamirškite pasekti @AkropolisLietuva „Instagram” paskyrą. 2 sekėjams burtų keliu atiteks po 1 „Nepamirštamos akimirkos dviems“ dovanų rinkinį iš "NoriuNoriuNoriu.lt".  Su laimėtojais dėl prizo atsiėmimo susisieksime asmenine žinute.

Konkursas vyksta gruodžio 1–sausio 2 d.

Šventiniai deriniai

Ypatingam šventiniam deriniui rinkitės spindinčius audinius ir aksesuarus. Drabužių modeliai ir siluetai gali būti įvairūs - juos rinkitės pagal figūrą. Eilutę žiemos šventėms užbaigti galite ne tik atvirais aukštakulniais, bet ir blizgančiais ilgaauliais.

Maža juoda suknelė

Jei mėgstate mažas juodas sukneles, šventei paieškokite puoštos įspūdingais raukiniais. Derinio akcentu gali tapti šį sezoną ypač madingos raudonos spalvos rankinė. Žinoma, nepamirškite ir ryškaus lūpdažio bei nagų lako.

Supermodelio įvaizdis

Toms, kurios nori sukurti modernų šventinį įvaizdį, verta pasisemti įkvėpimo iš legendinių supermodelių, pavyzdžiui, Kate Moss. Ji visada mėgo derinti puošnius drabužius su kasdieniais. Šventinis tokio derinio variantas būtų tamsūs džinsai su žvyneliais siuvinėtu švarku bei blizgiais aukštakulniais.

KVIEČIAME SEKTI NAUJIENAS AKROPOLIO INSTAGRAM PASKYROJE @AKROPOLISLIETUVA

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00