Stiliaus žurnalas ,,SPALVŲ KAITA": stilingai treniruotei

Kaip atrodyti stilingai rudeniškiems orams pamažu keičiant vasariškus je pataria stilistė IEVA DAUGIRDAITĖ naujausiame žurnalo numeryje: https://www.instagram.com/akropolislietuva

Pasisėmę įkvėpimo, nepamirškite pasekti @AkropolisLietuva „Instagram” (bit.ly/3ApvhUT) paskyrą. Vienam iš sekėjų atiteks Samsung parduotuvės įsteigtas prizas – daugiau nei 300 eurų vertės „Galaxy Watch 6 40 mm Beige“.

Šio žurnalo nuotraukose esančios prekės yra pavyzdžiai, skirti įkvėpimui, tad drąsiai rinkitės ir kitų prekės ženklų drabužius bei aksesuarus, jų ieškokite „Akropolio“ parduotuvėse. 

Sportinė apranga rudeniui. Ne paslaptis, kad džiuginanti sportinė apranga gali pridėti motyvacijos sportuoti. Išbandykite tokias sporto šakas kaip golfas ar tenisas, kurios ne tik smagios, bet ir reikalauja stilingos aprangos. Plisuoti sijonai, polo marškinėliai, kojinaitės ir aksesuarai atrodo elegantiškai, gali būti dėvimi laisvalaikiu ir skatina kuo dažniau šokti į tokį derinį bei eiti sportuoti.

Patogiam laisvalaikiui. Jei ieškote aprangos patogiam laisvalaikiui, rinkitės mėgstamo prekių ženklo komplektą. Atkreipkite dėmesį, kad kelnės apačioje nebūtų sutrauktos guma – taip derinys atrodys elegantiškiau. Įprastą džemperį taip pat galite pakeisti sportinio stiliaus švarkeliu.

Sportui lauke. Sportuojant lauke, rudenį būtina turėti ploną, lietui ir vėjui atsparią striukę. Rinkitės ryškias spalvas, kurios leis jums atrodyti madingai ir kartu jaustis saugiau, nes būsite lengviau pastebima. Nepamirškite ir sportinių saulės akinių. Jie bus patogesni nei įprasti, atrodys stilingai, o, tinkamai priderinti, tiks ir prie kasdienės aprangos.

KVIEČIAME SEKTI NAUJIENAS AKROPOLIO INSTAGRAM PASKYROJE @AKROPOLISLIETUVA

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00