Stiliaus žurnalas ,,SPALVŲ KAITA": elegantiškas pasirinkimas

Kaip atrodyti stilingai rudeniškiems orams pamažu keičiant vasariškus je pataria stilistė IEVA DAUGIRDAITĖ naujausiame žurnalo numeryje: https://www.instagram.com/akropolislietuva

Pasisėmę įkvėpimo, nepamirškite pasekti @AkropolisLietuva „Instagram” (bit.ly/3ApvhUT) paskyrą. Vienam iš sekėjų atiteks Samsung parduotuvės įsteigtas prizas – daugiau nei 300 eurų vertės „Galaxy Watch 6 40 mm Beige“.

Šio žurnalo nuotraukose esančios prekės yra pavyzdžiai, skirti įkvėpimui, tad drąsiai rinkitės ir kitų prekės ženklų drabužius bei aksesuarus, jų ieškokite „Akropolio“ parduotuvėse. 

Atgal į biurą. Kuo rengtis po atostogų grįžus į biurą, kai pareigos reikalauja oficialumo, bet norite išlaikyti stilingą įvaizdį? Geriausias pasirinkimas – ilgesnės, įliemenuotos suknelės su polo ar marškinių tipo apykakle. Vėsesnėmis dienomis ant viršaus priderinkite švarką.

Biuro klasika. Jei mieliau dėvite kelnes, prie jų derinkite klasikinius marškinius. Ant viršaus galite vilkėti ir pastaruoju metu į madą sugrįžusias klasikines liemenes. Smėlio spalvos lietpaltis idealiai tiks deriniui užbaigti vėsiais rugsėjo rytais.

Neutralios spalvos. Nors biuro aprangos kodas reikalauja neutralių spalvų, tai nereiškia, kad deriniai privalo būti monochrominiai. Rinkitės ne tik juodą ir baltą, bet ir mėlynus, kreminius, rusvus atspalvius. Juos galite miksuoti tarpusavyje – taip išlaikysite aprangos formalumą, bet derinys atrodys įdomiau ir gaiviau.

KVIEČIAME SEKTI NAUJIENAS AKROPOLIO INSTAGRAM PASKYROJE @AKROPOLISLIETUVA

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00