Stiliaus žurnalas ,,SPALVŲ KAITA": drabužių sluoksniavimas

Kaip atrodyti stilingai rudeniškiems orams pamažu keičiant vasariškus je pataria stilistė IEVA DAUGIRDAITĖ naujausiame žurnalo numeryje: https://www.instagram.com/akropolislietuva

Pasisėmę įkvėpimo, nepamirškite pasekti @AkropolisLietuva „Instagram” (bit.ly/3ApvhUT) paskyrą. Vienam iš sekėjų atiteks Samsung parduotuvės įsteigtas prizas – daugiau nei 300 eurų vertės „Galaxy Watch 6 40 mm Beige“.

Šio žurnalo nuotraukose esančios prekės yra pavyzdžiai, skirti įkvėpimui, tad drąsiai rinkitės ir kitų prekės ženklų drabužius bei aksesuarus, jų ieškokite „Akropolio“ parduotuvėse. 

Tarp vasaros ir rudens. Rugpjūčio pradžia, rugsėjis – idealus metas drabužių sluoksniavimui. Orams vėstant, vasarinius drabužius derinkite su šiltesniais. Pavyzdžiui, lengvas sukneles vilkėkite su storesniais švarkais.

Linas. Net jei kalendorius jau rodo rudenį, neskubėkite paslėpti lininių drabužių. Juos taip pat galima sluoksniuoti, dėvėti su kitų audinių, šiltesniais drabužiais. Taip išgausite balansą tarp vasariško ir rudeniško įvaizdžio ir, kartu, jausitės komfortabiliai tiek vėsiais rytais, tiek įdienojus.

Šviesios spalvos. Jei ieškote naujo kostiumo, neskubėkite įsigyti tamsaus ar visiškai juodo – šiuos atspalvius palikite gilesniam rudeniui ir žiemai. Pereinamuoju laikotarpiu rinkitės šviesesnių spalvų drabužius, derinkite juos su šviesiais aksesuarais.

KVIEČIAME SEKTI NAUJIENAS AKROPOLIO INSTAGRAM PASKYROJE @AKROPOLISLIETUVA

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00