Stiliaus žurnalas ,,SPALVŲ KAITA": berniukų apranga

Kaip atrodyti stilingai rudeniškiems orams pamažu keičiant vasariškus je pataria stilistė IEVA DAUGIRDAITĖ naujausiame žurnalo numeryje: https://www.instagram.com/akropolislietuva

Pasisėmę įkvėpimo, nepamirškite pasekti @AkropolisLietuva „Instagram” (bit.ly/3ApvhUT) paskyrą. Vienam iš sekėjų atiteks Samsung parduotuvės įsteigtas prizas – daugiau nei 300 eurų vertės „Galaxy Watch 6 40 mm Beige“.

Šio žurnalo nuotraukose esančios prekės yra pavyzdžiai, skirti įkvėpimui, tad drąsiai rinkitės ir kitų prekės ženklų drabužius bei aksesuarus, jų ieškokite „Akropolio“ parduotuvėse. 

Berniukų laisvalaikiui: Vėlyvą vasarą ir ankstyvą rudenį patogius vaikų derinius kurkite sluoksniuodami drabužius. Pavyzdžiui, po lengvai pašiltinta liemene tiks ir marškinėliai ilgomis rankovėmis, ir šiltesnis megztukas. „Cargo“ stiliaus kelnės bus ne tik patogios, bet ir stilingos, o į kišenes bus patogu saugiai susidėti reikiamas smulkmenas.

Sportinis stilius: Vaikai neatsiejami nuo sporto ir aktyvaus laisvalaikio. Tam rinkitės patogius, kvėpuojančių audinių drabužius. Permainingiems orams parūpinkite plono, tačiau vėjui ir drėgmei atsparaus audinio striukę. Ji patogi, vos juntama ant kūno, nevaržo judesių, tačiau puikiai apsaugo nuo oro išdaigų.

Atgal į mokyklą: Rugsėjo pirmosios ar kitai rudens šventei berniukui rinkitės klasikinio modelio švarką iš medvilnės ar lino. Universaliausios spalvos – juoda ir tamsiai mėlyna. Tokį švarką galima derinti ne tik prie to paties audinio kelnių, bet ir tamsių, nedekoruotų džinsų. Peteliškė ar kaklaraištis puikiai tiks įvaizdžiui užbaigti.

KVIEČIAME SEKTI NAUJIENAS AKROPOLIO INSTAGRAM PASKYROJE @AKROPOLISLIETUVA

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00