Stiliaus žurnalas RUDENS ĮVAIZDŽIAI. Tema: XXL rankinės

Pasiruoškite artėjantiems rudens orams stilingai pasisemdami įkvėpimo iš stilistės Ievos Daugirdaitės naujajame @AkropolisLietuva „Instagram“ žurnalo numeryje!  Šįkart stilistė patars, kaip smagiai dėvėti ryškias (ir ne tik) spalvas šaltuoju sezonu, priderinti XXL dydžio rankines bei daug daugiau!

Pasisėmę įkvėpimo, nepamirškite pasekti @AkropolisLietuva „Instagram” (bit.ly/3ApvhUT) paskyrą. Vienam iš sekėjų atiteks net 200 eurų „Given“ parduotuvės dovanų kuponas. 

Šio žurnalo nuotraukose esančios prekės yra pavyzdžiai, skirti įkvėpimui, tad drąsiai rinkitės ir kitų prekės ženklų drabužius bei aksesuarus, jų ieškokite „Akropolio“ parduotuvėse. 

XXL rankinės

Labai didelės rankinės yra šio sezono „must have“. Kuo rankinė didesnė, tuo geriau. Formą rinkitės tokią, kokia jums labiausiai patinka – „tote“, „bowling“ ar kito stiliaus.

Dominuojantis akcentas

Jei dėvite didelę rankinę, aprangą prie jos derinkite paprastą. Kaip visada, neprašausite pasirinkusios panašius atspalvius, minimalistinius siluetus ir klasikinius modelius.

Skirtingoms situacijoms

Didelė rankinė ypač pasitarnaus tada, kai į ją reikės sutalpinti visą savo dieną – kompiuterį, sportinę aprangą, užkandžius, pirkinius, vaikų daiktus ir panašiai. Be to, keliaujant ji pasitarnaus kaip itin talpus rankinis bagažas.

 

KVIEČIAME SEKTI NAUJIENAS AKROPOLIO INSTAGRAM PASKYROJE @AKROPOLISLIETUVA

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00