Stiliaus žurnalas RUDENS ĮVAIZDŽIAI. Tema: sofistikuotas įvaizdis

Pasiruoškite artėjantiems rudens orams stilingai pasisemdami įkvėpimo iš stilistės Ievos Daugirdaitės naujajame @AkropolisLietuva „Instagram“ žurnalo numeryje!  Šįkart stilistė patars, kaip smagiai dėvėti ryškias (ir ne tik) spalvas šaltuoju sezonu, priderinti XXL dydžio rankines bei daug daugiau!

Pasisėmę įkvėpimo, nepamirškite pasekti @AkropolisLietuva „Instagram” (bit.ly/3ApvhUT) paskyrą. Vienam iš sekėjų atiteks net 200 eurų „Given“ parduotuvės dovanų kuponas. 

Šio žurnalo nuotraukose esančios prekės yra pavyzdžiai, skirti įkvėpimui, tad drąsiai rinkitės ir kitų prekės ženklų drabužius bei aksesuarus, jų ieškokite „Akropolio“ parduotuvėse. 

Pilka spalva

Pilka tiesiog užtvindė šių metų podiumus ir tapo viena svarbiausių sezono spalvų. Sofistikuota ir elegantiška, pilka yra lengvai derinama. Jei ieškote eilutės, kuri leistų jums atrodyti oficialiai ir stilingai, tikrai neprašausite su klasikinio modelio pilkos spalvos kostiumėliu.

Kontrastingi akcentai

Prie pilkos spalvos dera kreminiai, balti, juodi ir, žinoma, kiti pilki tonai. Pasirinkusios nuo galvos iki kojų pilką derinį su kontrastingais akcentais (pavyzdžiui, juodais batais ir baltomis detalėmis), tikrai neatrodysite kaip pilka pelytė. Priešingai – sukursite ypač stilingą įvaizdį.

Pilki paltai

Pilkos spalvos paltas – puikus pavyzdys, kaip vienas drabužis visą derinį gali padaryti stilingą. Ši spalva kuria elegancijos ir prabangos jausmą, tačiau yra mažiau tepli nei kreminė ir ne tokia niūri kaip juoda. Pilką paltą vilkėti galite net ir su paprasčiausiais džinsais bei sportines kepure – vis tiek atrodysite puikiai.

KVIEČIAME SEKTI NAUJIENAS AKROPOLIO INSTAGRAM PASKYROJE @AKROPOLISLIETUVA

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00