Stiliaus žurnalas RUDENS ĮVAIZDŽIAI. Tema: odiniai drabužiai

Pasiruoškite artėjantiems rudens orams stilingai pasisemdami įkvėpimo iš stilistės Ievos Daugirdaitės naujajame @AkropolisLietuva „Instagram“ žurnalo numeryje!  Šįkart stilistė patars, kaip smagiai dėvėti ryškias (ir ne tik) spalvas šaltuoju sezonu, priderinti XXL dydžio rankines bei daug daugiau!

Pasisėmę įkvėpimo, nepamirškite pasekti @AkropolisLietuva „Instagram” (bit.ly/3ApvhUT) paskyrą. Vienam iš sekėjų atiteks net 200 eurų „Given“ parduotuvės dovanų kuponas. 

Šio žurnalo nuotraukose esančios prekės yra pavyzdžiai, skirti įkvėpimui, tad drąsiai rinkitės ir kitų prekės ženklų drabužius bei aksesuarus, jų ieškokite „Akropolio“ parduotuvėse. 

Odiniai drabužiai

Šį rudenį ir žiemą ypač madingi odiniai drabužiai. Vienas iš stilingų variantų – odiniai „bomber“ stiliaus švarkai. Jais pakeiskite medžiaginius, kad sukurtumėte solidesnį, o kartu ir modernų įvaizdį.

Paltai

Jei norite akį traukiančio įvaizdžio, rinkitės odinį paltą. Jei prie jo derinsite džinso ar kito audinio kelnes ir sijonus, sukursite stilingą pusiausvyrą. Pasirinkusios prie odinio palto vilkėti odinį sijoną ar kelnes, sukursite aštresnę eilutę.

Sendinta oda

Ypač stilingai šiemet atrodys sendintos, blukintos, tarsi rūdžių atspalvį įgavusios odos drabužiai. Jei pasirinksite tokį švarką ir jį norite dėvėti ne tik ankstyvą rudenį, pirkite didesnio dydžio, kad po juo galėtumėte pasivilkti šiltą megztinį ar džemperį.

KVIEČIAME SEKTI NAUJIENAS AKROPOLIO INSTAGRAM PASKYROJE @AKROPOLISLIETUVA

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00