Stiliaus žurnalas RUDENS ĮVAIZDŽIAI. Tema: minkšti audiniai

Pasiruoškite artėjantiems rudens orams stilingai pasisemdami įkvėpimo iš stilistės Ievos Daugirdaitės naujajame @AkropolisLietuva „Instagram“ žurnalo numeryje!  Šįkart stilistė patars, kaip smagiai dėvėti ryškias (ir ne tik) spalvas šaltuoju sezonu, priderinti XXL dydžio rankines bei daug daugiau!

Pasisėmę įkvėpimo, nepamirškite pasekti @AkropolisLietuva „Instagram” (bit.ly/3ApvhUT) paskyrą. Vienam iš sekėjų atiteks net 200 eurų „Given“ parduotuvės dovanų kuponas. 

Šio žurnalo nuotraukose esančios prekės yra pavyzdžiai, skirti įkvėpimui, tad drąsiai rinkitės ir kitų prekės ženklų drabužius bei aksesuarus, jų ieškokite „Akropolio“ parduotuvėse. 

Minkšti audiniai

Rudenį ir žiemą, kai šalta, mažai kas gali būti jaukiau už minkštus, purius, pūkuotus audinius. Šią faktūrą geriau atskleisti padeda šviesios spalvos, kartu kurdamos lengvumo, jaukumo įspūdį. Be to, net ir žiemą šviesų „teddy“ stiliaus paltą galite derinti prie baltų kelnių ar sijonų.

Jaukūs megztiniai

Ieškodamos jaukių drabužių, dairykitės ne tik į paltus, bet ir megztinius. Storą, stambiais siūlais megztą kardiganą galite priderinti netgi prie elegantiškos eilutės – midi ilgio sijono ir klasikinių aulinių. Toks įvaizdis bus subalansuotas ir stilingas bei tiks įvarioms situacijoms.

Jauki prabanga

Jei norite, kad įvaizdis būtų ir jaukus, ir prabangus vienu metu, tarpusavyje derinkite panašius atspalvius. Be to, pasistenkite išlaikyti balansą – prie laisvo megztinio ir švarko derinkite elegantišką sijoną ir dailius ilgaaulius.

KVIEČIAME SEKTI NAUJIENAS AKROPOLIO INSTAGRAM PASKYROJE @AKROPOLISLIETUVA

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00