Stiliaus žurnalas RUDENS ĮVAIZDŽIAI. Tema: klasikiniam įvaizdžiui

Pasiruoškite artėjantiems rudens orams stilingai pasisemdami įkvėpimo iš stilistės Ievos Daugirdaitės naujajame @AkropolisLietuva „Instagram“ žurnalo numeryje!  Šįkart stilistė patars, kaip smagiai dėvėti ryškias (ir ne tik) spalvas šaltuoju sezonu, priderinti XXL dydžio rankines bei daug daugiau!

Pasisėmę įkvėpimo, nepamirškite pasekti @AkropolisLietuva „Instagram” (bit.ly/3ApvhUT) paskyrą. Vienam iš sekėjų atiteks net 200 eurų „Given“ parduotuvės dovanų kuponas. 

Šio žurnalo nuotraukose esančios prekės yra pavyzdžiai, skirti įkvėpimui, tad drąsiai rinkitės ir kitų prekės ženklų drabužius bei aksesuarus, jų ieškokite „Akropolio“ parduotuvėse. 

Juoda balta

Nors juodos ir baltos derinys – klasikinis, šiemet jis bus dar populiaresnis nei įprastai. Kad derinys neatrodytų nuobodžiai, atkreipkite dėmesį į įdomesnius drabužių modelius ar dekorą, pavyzdžiui, draperijas, raukinius, išdidintus pečius.

Aksesuarai

Kurdamos juodai baltą įvaizdį, galite rinktis ne tik vienspalvius šių kontrastingų spalvų drabužius, bet ir puoštus grafiniais elementais. Nepamirškite ir tinkamų aksesuarų – tokios detalės kaip balta rankinė, batai ar juoda kepurė padės išbaigti derinį ir padarys jį žaismingesnį.

Skirtingos tekstūros

Dar vienas būdas pagyvinti juodai baltą derinį – rinktis ne tik kontrastingas spalvas, bet ir skirtingas tekstūras. Pavyzdžiui, odą ar kostiumo audinį derinkite su šilku ar pūkuotais, minkštais audiniais.

 

KVIEČIAME SEKTI NAUJIENAS AKROPOLIO INSTAGRAM PASKYROJE @AKROPOLISLIETUVA

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00