Stiliaus žurnalas RUDENS ĮVAIZDŽIAI. Tema: klasikiniai lietpalčiai

Pasiruoškite artėjantiems rudens orams stilingai pasisemdami įkvėpimo iš stilistės Ievos Daugirdaitės naujajame @AkropolisLietuva „Instagram“ žurnalo numeryje!  Šįkart stilistė patars, kaip smagiai dėvėti ryškias (ir ne tik) spalvas šaltuoju sezonu, priderinti XXL dydžio rankines bei daug daugiau!

Pasisėmę įkvėpimo, nepamirškite pasekti @AkropolisLietuva „Instagram” (bit.ly/3ApvhUT) paskyrą. Vienam iš sekėjų atiteks net 200 eurų „Given“ parduotuvės dovanų kuponas. 

Šio žurnalo nuotraukose esančios prekės yra pavyzdžiai, skirti įkvėpimui, tad drąsiai rinkitės ir kitų prekės ženklų drabužius bei aksesuarus, jų ieškokite „Akropolio“ parduotuvėse. 

Klasikiniai lietpalčiai

Klasikinio modelio lietpalčiai („trench coats“) – privalomas drabužis rudeniui. Didžiausias jo privalumas – lengvas derinimas. Pavyzdžiui, laisvalaikiui lietpaltį galite dėvėti prie „Converse“ ar kitų sportinių batelių, džinsų ir paprastų marškinėlių. Toks įvaizdis bus patogus, jį sukursite itin lengvai, o atrodysite stilingai.

Elegantiškam įvaizdžiui

Su klasikinio modelio lietpalčiu lengva sukurti ir elegantišką įvaizdį. Tam rinkitės smėlio spalvos viršutinį drabužį, o prie jo derinkite kostiuminio audinio kelnes, liemenę bei batus smailia nosele.

Audinių ir spalvų įvairovė

Jei norite kiek įdomesnio lietpalčio varianto, atkreipkite dėmesį į skirtingas spalvas. Galite rinktis žalsvų, melsvų, rausvų tonų paltą. Nors įprastai „trench coats“ siuvami iš standesnės impregnuotos medvilnės, šiam sezonui galite pasidairyti ir odinio ar džinsinio varianto.

KVIEČIAME SEKTI NAUJIENAS AKROPOLIO INSTAGRAM PASKYROJE @AKROPOLISLIETUVA

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00