Stiliaus žurnalas RUDENS ĮVAIZDŽIAI. Tema: džinsiniai sijonai

Pasiruoškite artėjantiems rudens orams stilingai pasisemdami įkvėpimo iš stilistės Ievos Daugirdaitės naujajame @AkropolisLietuva „Instagram“ žurnalo numeryje!  Šįkart stilistė patars, kaip smagiai dėvėti ryškias (ir ne tik) spalvas šaltuoju sezonu, priderinti XXL dydžio rankines bei daug daugiau!

Pasisėmę įkvėpimo, nepamirškite pasekti @AkropolisLietuva „Instagram” (bit.ly/3ApvhUT) paskyrą. Vienam iš sekėjų atiteks net 200 eurų „Given“ parduotuvės dovanų kuponas. 

Šio žurnalo nuotraukose esančios prekės yra pavyzdžiai, skirti įkvėpimui, tad drąsiai rinkitės ir kitų prekės ženklų drabužius bei aksesuarus, jų ieškokite „Akropolio“ parduotuvėse. 

Maxi

Šį sezoną matysime itin daug maxi ilgio drabužių – sijonų, suknelių ir netgi viršutinių rūbų. Žemę siekiantys džinsiniai sijonai yra vienas paprasčiausių būdų šią tendenciją pritaikyti sau. Prie tokio sijono derės tiek marškiniai, tiek marškinėliai, švarkai, megztiniai ir džemperiai. Batus taip pat galite rinktis įvairiausius – nuo sportbačių iki kaubojiškų ar masyvių aulinukų.

Žemę siekiančios suknelės

Ilgos, beveik siekiančios žemę, aptemptos suknelės prailgina siluetą, gražiai formuoja figūrą. Tokio modelio suknelę galite pritaikyti kasdienai po ja pasivilkdamos marškinius arba ant viršaus priderindamos prailgintą kardiganą.

Ilgi paltai

lgi paltai ir lietpalčiai ne tik madingi, bet ir padeda sukurti savitą įvaizdį. Prailgintas, laisvas drabužio modelis traukia akį, be to, puikiai šildo, apsaugo nuo vėjo. Po tokiu paltu drąsiai galite vilkėti tiek sukneles ir sijonus, tiek plačias kelnes.

 

KVIEČIAME SEKTI NAUJIENAS AKROPOLIO INSTAGRAM PASKYROJE @AKROPOLISLIETUVA

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00