Stiliaus žurnalas RUDENS ĮVAIZDŽIAI. Tema: drapiruoti drabužiai

Pasiruoškite artėjantiems rudens orams stilingai pasisemdami įkvėpimo iš stilistės Ievos Daugirdaitės naujajame @AkropolisLietuva „Instagram“ žurnalo numeryje!  Šįkart stilistė patars, kaip smagiai dėvėti ryškias (ir ne tik) spalvas šaltuoju sezonu, priderinti XXL dydžio rankines bei daug daugiau!

Pasisėmę įkvėpimo, nepamirškite pasekti @AkropolisLietuva „Instagram” (bit.ly/3ApvhUT) paskyrą. Vienam iš sekėjų atiteks net 200 eurų „Given“ parduotuvės dovanų kuponas. 

Šio žurnalo nuotraukose esančios prekės yra pavyzdžiai, skirti įkvėpimui, tad drąsiai rinkitės ir kitų prekės ženklų drabužius bei aksesuarus, jų ieškokite „Akropolio“ parduotuvėse. 

Draperijos

Draperijos, kitaip tariant, laisvai krentančios audinio klostės, šiemet ypač madingos. Be to, jos padeda užmaskuoti tas kūno vietas, kurių nesinori akcentuoti. Kadangi drapiruoti drabužiai atrodo puošniai ir išskirtinai, juos drąsiai galite rinktis šventėms.

Variantas kasdienai

Verta pastebėti, kad drapiruoti drabužiai tinkami ne tik ypatingoms progoms. Pavyzdžiui, draperijomis puoštą palaidinę galite derinti ir prie paprastų džinsų bei odinio švarkelio. Toks derinys išliks ganėtinai paprastas, tačiau atrodysite įdomiau nei su įprastais marškinėliais.

Harmoningam įvaizdžiui

Iš šilko, satino ir panašių audinių pasiūti drapiruoti drabužiai įprastai atrodo puošniai. Tačiau, vilkėdamos juos su masyviais batais ir rankinėmis, išgausite kiek paprastesnį įvaizdį. Išbandykite tokį derinį biurui ar keliaudamos susitikti su draugais.

KVIEČIAME SEKTI NAUJIENAS AKROPOLIO INSTAGRAM PASKYROJE @AKROPOLISLIETUVA

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00