Stiliaus žurnalas MADOS PASLAPTYS. Tema: šaltojo sezono laisvalaikiui

Kaip surasti tinkamą kostiumą, priderinti megztinį įvairioms progoms bei eksperimentuoti su atspalviais šį sezoną? Sužinokite iš Ievos Daugirdaitės naujajame @AkropolisLietuva „Instagram“ žurnalo numeryje! Perskaitykite stilistės patarimus ir susikurkite savąjį, įspūdingą įvaizdį.

Pasisėmę įkvėpimo, nepamirškite pasekti @AkropolisLietuva „Instagram” (bit.ly/3ApvhUT) paskyrą. Vienam iš sekėjų atiteks 200 eurų vertės „Hiatus.LT“ dovanų kuponas.

Šio žurnalo nuotraukose esančios prekės yra pavyzdžiai, skirti įkvėpimui, tad drąsiai rinkitės ir kitų prekės ženklų drabužius bei aksesuarus, jų ieškokite „Akropolio“ parduotuvėse. 

Šaltojo sezono laisvalaikiui

Kuriant laisvalaikio derinius šaltuoju sezonu, didžiausią dėmesį kreipiame į patogumą. Dėl to eilutės kartais tampa nuobodokos ir ne itin stilingos. Kad taip nenutiktų, įsigykite šiltą, išdidintą verstos odos striukę. Jos spalva turėtų būti šviesi, žemiška – ruda ar žalsva. Derinama su bet kokiais drabužiais ji iškart sukurs stilingą eilutę.

Patogios kelnės

Tam, kad įvaizdis būtų išties patogus, labai svarbu pasirinkti tinkamas kelnes. Jos turėtų būti laisvos, nevaržančios judesių, šiltos. Jei vasarą pamėgote „cargo“ stiliaus kelnes, jas tikrai galite dėvėti ir dabar, atvėsus orams. Kad įvaizdis nebūtų per sunkus, prie tokių kelnių derinkite trumpą švarkelį ar striukę ir elegantiškesnius verstos odos batus.

Fukncionalus stilius

Be abejonės, laisvalaikio apranga turi būti funkcionali. Rudeniui būtinai įsigykite vandeniui ir vėjui atsparų lietpaltį, kuris puikiai tiks pasivaikščiojimams bet kokiu oru. Jį taip pat geriau rinktis žemiškų spalvų – jos ne tik atrodo gyviau, bet ir yra universalesnės, mažiau teplios.

KVIEČIAME SEKTI NAUJIENAS AKROPOLIO INSTAGRAM PASKYROJE @AKROPOLISLIETUVA

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00