Stiliaus žurnalas MADOS PASLAPTYS. Tema: ryškūs akcentai

Kaip surasti tinkamą kostiumą, priderinti megztinį įvairioms progoms bei eksperimentuoti su atspalviais šį sezoną? Sužinokite iš Ievos Daugirdaitės naujajame @AkropolisLietuva „Instagram“ žurnalo numeryje! Perskaitykite stilistės patarimus ir susikurkite savąjį, įspūdingą įvaizdį.

Pasisėmę įkvėpimo, nepamirškite pasekti @AkropolisLietuva „Instagram” (bit.ly/3ApvhUT) paskyrą. Vienam iš sekėjų atiteks 200 eurų vertės „Hiatus.LT“ dovanų kuponas.

Šio žurnalo nuotraukose esančios prekės yra pavyzdžiai, skirti įkvėpimui, tad drąsiai rinkitės ir kitų prekės ženklų drabužius bei aksesuarus, jų ieškokite „Akropolio“ parduotuvėse. 

Ryškūs akcentai

Jei neutralioje eilutėje trūksta ryškumo, ją pagyvinkite vienu spalvotu drabužiu ar aksesuaru. Netikėtas, tačiau labai stilingas pasirinkimas bus maža spalvota rankinė, dėvima kartu su didele neutralia. Į pastarąją susidėkite visus reikalingus daiktus, o mažoji puikiai tiks dažniausiai naudojamoms smulkmenoms – telefonui, piniginei, raktams.

Tvirtas pareiškimas

Ryškus, spalvotas paltas – tvirtas pareiškimas. Raudona spalva šį sezoną viena madingiausių, tad, įsigijusios tokį paltą turėsite ir ryškų akcentą prie neutralios aprangos, ir tendencijas puikiai atitinkantį drabužį.

Spalvotos liemenės

Liemenė – itin universalus, sluoksniavimui šaltuoju metų laiku idealiai tinkantis drabužis. Tačiau ji gali tapti ir puikiu ryškiu akcentu. Netikėtai ir žaismingai atrodysite spalvotą liemenę derindamos prie klasikinio kostiumo.

KVIEČIAME SEKTI NAUJIENAS AKROPOLIO INSTAGRAM PASKYROJE @AKROPOLISLIETUVA

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00