Stiliaus žurnalas MADOS PASLAPTYS. Tema: odiniai drabužiai

Kaip surasti tinkamą kostiumą, priderinti megztinį įvairioms progoms bei eksperimentuoti su atspalviais šį sezoną? Sužinokite iš Ievos Daugirdaitės naujajame @AkropolisLietuva „Instagram“ žurnalo numeryje! Perskaitykite stilistės patarimus ir susikurkite savąjį, įspūdingą įvaizdį.

Pasisėmę įkvėpimo, nepamirškite pasekti @AkropolisLietuva „Instagram” (bit.ly/3ApvhUT) paskyrą. Vienam iš sekėjų atiteks 200 eurų vertės „Hiatus.LT“ dovanų kuponas.

Šio žurnalo nuotraukose esančios prekės yra pavyzdžiai, skirti įkvėpimui, tad drąsiai rinkitės ir kitų prekės ženklų drabužius bei aksesuarus, jų ieškokite „Akropolio“ parduotuvėse. 

Odiniai drabužiai

Oda šį sezoną ypač madinga. Neapsiribokite vien odine striuke ar lietpalčiu – įsigykite ir odines kelnes ar sijoną. Pasirinkusios odinį įvaizdį nuo galvos iki kojų, jį užbaikite odiniais aksesuarais – rankine ir batais.

Spalvota oda

Nors odiniai drabužiai įprastai būna juodi, šį sezoną nebijokite paeksperimentuoti ir su kitais atspalviais. Ruda – universalus pasirinkimas, tačiau dar stilingiau atrodysite vilkėdamos mėlyną ar, pavyzdžiui, raudoną odinį drabužį.

Sendintas įvaizdis

Šį sezoną daug dėmesio skiriama odos apdirbimui. Jei ieškote odinio drabužio ar net batų, atkreipkite dėmesį į sendintus. Aptrintas, tarsi pasidėvėjęs odos paviršius – raktas į stilingą įvaizdį.

KVIEČIAME SEKTI NAUJIENAS AKROPOLIO INSTAGRAM PASKYROJE @AKROPOLISLIETUVA

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00