Stiliaus žurnalas MADOS PASLAPTYS. Tema: metalo spindesys

Kaip surasti tinkamą kostiumą, priderinti megztinį įvairioms progoms bei eksperimentuoti su atspalviais šį sezoną? Sužinokite iš Ievos Daugirdaitės naujajame @AkropolisLietuva „Instagram“ žurnalo numeryje! Perskaitykite stilistės patarimus ir susikurkite savąjį, įspūdingą įvaizdį.

Pasisėmę įkvėpimo, nepamirškite pasekti @AkropolisLietuva „Instagram” (bit.ly/3ApvhUT) paskyrą. Vienam iš sekėjų atiteks 200 eurų vertės „Hiatus.LT“ dovanų kuponas.

Šio žurnalo nuotraukose esančios prekės yra pavyzdžiai, skirti įkvėpimui, tad drąsiai rinkitės ir kitų prekės ženklų drabužius bei aksesuarus, jų ieškokite „Akropolio“ parduotuvėse. 

Metalo spindesys

Metalo, ypač sidabro, spindesys – šio sezono top. Tai – itin ryški tendencija, todėl puikiai tinka vakarėliams. Eidamos į šventę, drąsiai rinkitės metališko blizgesio suknelę, o prie jos derinkite tviskančią rankinę.

Drąsi kasdienė eilutė

Mėgstančioms drąsius įvaizdžius, blizgesį galima rinktis ir kasdienai. Tam puikiai tiks metalizuotais dažais dengtas džinsas – galite rinktis kelnių ir švarkelio derinį arba vilkėti tik vieną iš jų.

Subtilesnis pasirinkimas

Jei norite šią tendenciją sau pritaikyti kiek subtiliau, atkreipkite dėmesį į natūraliai blizgias medžiagas – šilką, satiną ir jų imitacijas. Prie lengvai krentančio sijono puikiai derės megztinis su sidabro siūlais. Nepamirškite ir aksesuarų – spindinčių batų bei rankinių.

KVIEČIAME SEKTI NAUJIENAS AKROPOLIO INSTAGRAM PASKYROJE @AKROPOLISLIETUVA

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00