Stiliaus žurnalas MADOS PASLAPTYS. Tema: megztiniai visoms progoms

Kaip surasti tinkamą kostiumą, priderinti megztinį įvairioms progoms bei eksperimentuoti su atspalviais šį sezoną? Sužinokite iš Ievos Daugirdaitės naujajame @AkropolisLietuva „Instagram“ žurnalo numeryje! Perskaitykite stilistės patarimus ir susikurkite savąjį, įspūdingą įvaizdį.

Pasisėmę įkvėpimo, nepamirškite pasekti @AkropolisLietuva „Instagram” (bit.ly/3ApvhUT) paskyrą. Vienam iš sekėjų atiteks 200 eurų vertės „Hiatus.LT“ dovanų kuponas.

Šio žurnalo nuotraukose esančios prekės yra pavyzdžiai, skirti įkvėpimui, tad drąsiai rinkitės ir kitų prekės ženklų drabužius bei aksesuarus, jų ieškokite „Akropolio“ parduotuvėse. 

Megztiniai visoms progoms

Šaltąjį sezoną sunku įsivaizduoti be megztinių. Skirtingai derinami, jie gali būti pritaikyti įvairioms situacijoms. Pavyzdžiui, minkštas ir švelnus megztinis, derinamas su išdidintomis kelnėmis ar patogiais džinsais, bus puikus derinys laisvalaikiui.

Puošnūs kontrastai

Jei keliaujate į vakarienę ir norite patogaus, bet kiek „aštresnio“ įvaizdžio, prie pūkuoto minkšto megztinio derinkite odines kelnes. Įvaizdį užbaikite lakuotais batais ir rankine. Spalvas rinkitės kontrastuojančias – juodą ir baltą, pieno ar šviesiai rusvą. Tai deriniui suteiks puošnumo.

Biuro klasika

Idealus pasirinkimas biurui – klasika ir „preppy“ stilius. Tokį sukursite su vilnonėmis kelnėmis ir susagstomu megztiniu. Vėsesnėmis dienomis po juo pasivilkite marškinius ar golfą.

KVIEČIAME SEKTI NAUJIENAS AKROPOLIO INSTAGRAM PASKYROJE @AKROPOLISLIETUVA

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00