Stiliaus žurnalas MADOS PASLAPTYS. Tema: laikui nepavaldūs kostiumai

Kaip surasti tinkamą kostiumą, priderinti megztinį įvairioms progoms bei eksperimentuoti su atspalviais šį sezoną? Sužinokite iš Ievos Daugirdaitės naujajame @AkropolisLietuva „Instagram“ žurnalo numeryje! Perskaitykite stilistės patarimus ir susikurkite savąjį, įspūdingą įvaizdį.

Pasisėmę įkvėpimo, nepamirškite pasekti @AkropolisLietuva „Instagram” (bit.ly/3ApvhUT) paskyrą. Vienam iš sekėjų atiteks 200 eurų vertės „Hiatus.LT“ dovanų kuponas.

Šio žurnalo nuotraukose esančios prekės yra pavyzdžiai, skirti įkvėpimui, tad drąsiai rinkitės ir kitų prekės ženklų drabužius bei aksesuarus, jų ieškokite „Akropolio“ parduotuvėse. 

Laikui nepavaldūs kostiumai

Kostiumą privalu turėti kiekvienai. Tai – laikui nepavaldus pasirinkimas, kuris gelbėja kaskart, kai reikia tobulai atrodyti. Jei ieškote kostiumo šiam sezonui, rinkitės pilką, trijų dalių. Jį galite dėvėti tiek pilnai, tiek atskiromis dalimis.

Stiprios moters įvaizdis

Trumpinti, išryškintų pečių švarkai, derinami su klasikinėmis plačiomis kelnėmis aukštintu liemeniu, sukurs madingą, stiprios moters įvaizdį. Jį dar labiau sustiprinkite formą išlaikančia rankine. Su tokia eilute užkariauti pasaulį tikrai bus paprasčiau.

Įdomesnis kampas

Jei norite, kad klasikinė eilutė suskambėtų įdomiau, rinkitės sijono bei liemenės komplektą ir pažaiskite su aksesuarais. Pavyzdžiui, derinkite ilgus aukštakulnius batus, o ant viršaus užsidėkite džinsinį švarką.

KVIEČIAME SEKTI NAUJIENAS AKROPOLIO INSTAGRAM PASKYROJE @AKROPOLISLIETUVA

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00