Stiliaus žurnalas MADOS PASLAPTYS. Tema: avikailio švarkai

Kaip surasti tinkamą kostiumą, priderinti megztinį įvairioms progoms bei eksperimentuoti su atspalviais šį sezoną? Sužinokite iš Ievos Daugirdaitės naujajame @AkropolisLietuva „Instagram“ žurnalo numeryje! Perskaitykite stilistės patarimus ir susikurkite savąjį, įspūdingą įvaizdį.

Pasisėmę įkvėpimo, nepamirškite pasekti @AkropolisLietuva „Instagram” (bit.ly/3ApvhUT) paskyrą. Vienam iš sekėjų atiteks 200 eurų vertės „Hiatus.LT“ dovanų kuponas.

Šio žurnalo nuotraukose esančios prekės yra pavyzdžiai, skirti įkvėpimui, tad drąsiai rinkitės ir kitų prekės ženklų drabužius bei aksesuarus, jų ieškokite „Akropolio“ parduotuvėse. 

Avikailio švarkai

Paltukai, „bomber“ stiliaus švarkai ir striukės su avikailiu – bet kurio šaltojo sezono „must have“. Tokį viršutinį drabužį verta įsigyti toms, kurių dauguma derinių yra ganėtinai neutralūs.

Spalvų kontrastai

Dėl spalvinio kontrasto bei kitų galanterijos detalių avikailio švarkai atrodo stilingai be didelių pastangų. Kailiuko bei drabužio spalvos kontrastus galite atkartoti ir aksesuaruose.

Ir puošniems deriniams

Nors avikailio striukės įprastai priskiriamos laisvalaikio aprangai, nepabijokite jų derinti ir kitose situacijose. Suderinus spalvas, jas galite vilkėti ir prie biuro ar net šventinės aprangos.

KVIEČIAME SEKTI NAUJIENAS AKROPOLIO INSTAGRAM PASKYROJE @AKROPOLISLIETUVA

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00