H&M. Atneškite savo senus drabužius ir gaukite 10 % nuolaidą!

Vieta prekybos centre
Pasiūlymas galioja iki 2030-10-24

H&M Lietuvoje pradeda drabužių surinkimo akciją - pasaulinį tekstilės pakartotinio panaudojimo ir perdirbimo projektą

Kam švaistyti madą? Bet kokių prekės ženklų, bet kokios kokybės ir būklės – atnešk mums visus savo pabodusius drabužius ir padėk sumažinti išmetamų drabužių kiekį!

Jau nuo šiandien neškite savo senus drabužius į mūsų parduotuves ir gaukite nuolaidą!

2013 pavasarį H&M buvo pirmoji mados įmonė, pradėjusi pasaulinę drabužių surinkimo akciją. Dabar su pasididžiavimu pranešame, kad H&M drabužių surinkimo akcija vykdoma ir Lietuvoje.  Nuo praėjusios savaitės Lietuvos pirkėjai gali atnešti  savo drabužius – bet kokio prekės ženklo, bet kokios būklės į H&M parduotuves Vilniuje ir Klaipėdoje. Drabužių surinkimui  parduotuvėse stovi specialiai tam skirtos dėžės. 

„Pirmiausia, ši iniciatyva yra aplinkosaugos projektas. Mūsų artimiausios ateities vizija – sumažinti į sąvartynus išmetamų atliekų kiekį. Tolimesnė perspektyva siekis rasti būdus, kaip dar kartą panaudoti ir perdirbti tekstilės pluoštą naujam naudojimui“, – sako Karl-Johan Persson, H&M kompanijos vadovas.  

Neišmetę savo drabužių, o atnešę juos į H&M parduotuves, H&M klientai gali padėti saugoti gamtos išteklius ir prisidėti prie aplinkai daromo neigiamo poveikio mažinimo. Priimami bet kokie drabužiai bet kokio prekės ženklo, bet kokios būklės. Už kiekvieną atneštą nebedėvimų drabužių maišelį klientai mainais gaus 10 % nuolaidų kuponą naujam pirkiniui. Atneštus drabužius surinks ir jais pasirūpins H&M partneris I:Collect, turintis išvystytą infrastruktūrą, reikalingą medžiagoms pakartotinai perdirbti ir iš naujo panaudoti tekstilės pluoštą. 

Pajamos iš H&M drabužių surinkimo akcijos bus investuojamos į tekstilės perdirbimo inovacijas. Be to, už kiekvieną surinktų drabužių kilogramą 0,02 EUR bus paaukoti Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugijai. Norėdami sužinoti daugiau apie surinktų drabužių kiekį ir paaukotą sumą, apsilankykite čia.  


AKROPOLIS - daugiau džiaugsmo!

Darbo laikas

MAXIMA XXXX
I- VII 8:00 - 23:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Ermitažas
I-VII 08:00 - 22:00