Į „Akropolius“ grįžta didžiųjų nuolaidų dienos „Jamam“

2021-11-16

Didžiausia šalyje mažmeninės prekybos akcija „Jamam“ po dviejų metų pertraukos grįžta į prekybos ir pramogų centrus „Akropolis“. Lapkričio 19-21 dienomis pirkėjai galės rinktis prekes ir paslaugas su specialiais pasiūlymais ir nuolaidomis iki 50 proc. iš maždaug 700 parduotuvių ir paslaugų teikimo vietų.

„Paskutinį kartą „Jamam“ nuolaidų dienos buvo rengtos 2019 metų rudenį, tad džiaugiamės, jog mūsų pirkėjų itin vertinamos ir ilgai lauktos „Jamam“ dienos sugrįžta į „Akropolius“. Suprantame, kad artėjant didžiosioms metų šventėms, tai yra puiki galimybė įsigyti dovanas artimiesiems nepasiliekant visko paskutinei minutei ar pasiruošti žiemos sezonui renkantis iš daugybės pasiūlymų su nuolaidomis“, – sako Dominykas Mertinas, „Akropolis Group“ Rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovas.

Tris dienas vyksiančios prekybos akcijos „Jamam“ metu lankytojai galės rinktis prekes ir paslaugas su specialiais pasiūlymais ir nuolaidomis iki 50 proc. iš maždaug 700 parduotuvių ir paslaugų vietų – nuolaidos bus taikomos aprangai, avalynei, kosmetikai, grožio, žaislams ir kitoms prekėms. Didžiųjų nuolaidų dienų metu „Maximoje“ daugeliui pramoninių prekių bus taikoma iki 40 proc. nuolaidos. Visa informacija apie tai kur ir kokios nuolaidos bus taikomos  artimiausiu metu bus paskelbta akropolis.lt interneto svetainėje.

„Jamam“ metu – didelis dėmesys saugiam apsipirkimui

Pasak D. Mertino, „Jamam“ dienos organizuojamos laikantis visų šiuo metu galiojančių LR Vyriausybės ir kitų institucijų nurodymų, tad ypatingas dėmesys bus skiriamas saugios apsipirkimo aplinkos užtikrinimui, siekiant, kad visi prekybos centrų lankytojai galėtų kuo saugiau pasinaudoti geriausiais pasiūlymais.

„Per pandemiją išmokus planuotis pirkinius iš anksto, labai rekomenduojame tai daryti ir per „Jamam“ dienas“, – primena D. Mertinas.

„Jamam“ dienos organizuojamas Lietuvoje nuo 2009 metų, dėl pandemijos jos buvo atšauktos tris kartus – 2020 m. gegužę ir lapkritį bei šių metų gegužę.

„Jamam“ metu Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose“ bus sustiprinta apsauga – prie įėjimų galimybių pasus ar jiems prilygstančius dokumentus tikrins didesnis būrys apsaugos darbuotojų. Primename, kad jau nuo pirmadienio, vadinasi ir savaitgalį vykstančių „Jamam“ dienų metu, į prekybos ir pramogų centrus „Akropolis“ patekti bus galima tik dėvint medicininę veido kaukę ar respiratorių. „Akropolių“ lankytojams, neturintiems respiratorių ar medicininių veido kaukių, pastarosios bus dalinamos nemokamai.

Kaip ir iki šiol, tiek ir „Jamam“ dienų metu, Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropolių“ lankytojų srautai bus matuojami „Sensormatic ShopperTrak“ sistema, kuri realiu metu fiksuoja žmonių skaičių. Virš kiekvienų įėjimo į PC durų yra įrengti 3D tipo sensoriai, kurie atpažįsta įeinančius ir išeinančius žmones. Informacija apie srautų apimtis bei vienu metu pastate esančių pirkėjų skaičių realiu laiku yra apdorojama centralizuotuose serveriuose. Sistema suprogramuota taip, kad įspėtų apsaugą lankytojų skaičiui dar nepasiekus maksimalaus leistino ir prireikus leistų pasiruošti laikinam lankytojų srautų ribojimui. Pirkėjų srautą realiu laiku galima pasitikrinti interneto svetainėje www.akropolis.lt atvaizduojamame „srautų šviesofore“.

„Akropoliuose“ mažiausiai 4 kartus per parą yra valomi ir dezinfekuojami dažniausiai liečiami paviršiai bei sanitarinės patalpos. Ventiliacija nuolat veikia visu pajėgumu, taip į patalpas tiekiant maksimalų šviežio oro kiekį. Eskalatorių turėklai ir oras liftų kabinose nuolat dezinfekuojamas ultravioletiniais spinduliais.

Darbo laikas

MAXIMA XXX
I- VII 08:00 -22:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 21:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00*