Dovana atverianti 600 parduotuvių duris

2013-08-08

Galima sakyti, kad „Akropolio“ Dovanų čekis – tai antra populiariausia po nacionalinės valiutos - lito - mokėjimo priemonė. Atsiskaityti jais galima daugiau nei 600 parduotuvių keturiuose didžiausiuose šalies miestuose - Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose.

2008 m. „Akropolio“ lankytojams pasiūlyti Dovanų čekiai greitai tapo viena populiariausių dovanų formų. Didžiulis jų privalumas yra tai, kad Dovanų čekiai galioja visuose „Akropoliuose“, tad pasinaudoti jais be didesnių problemų gali visos Lietuvos gyventojai.

Dovanų čekius perka ir fiziniai asmenys, norintys pradžiuginti artimuosius, suteikti jiems dovanos rinkimosi malonumą, ir įmonės. Dalis jų Dovanų čekius įteikia darbuotojams kaip skatinimo priemonę, kitos mato kaip pridėtinę vertę ir siūlo kaip dovaną klientams, įsigyja čekius rinkodaros akcijoms skatinti.

„Akropolio“ Dovanų čekius galima įsigyti visuose prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“, taip pat www.geradovana.lt. Parduodami 25, 50, 100, 200 ir 500 litų nominalo čekiai.

Jei norite, kad ir Jūsų parduotuvėje pirkėjai galėtų atsiskaityti Dovanų čekiais, turėtumėte kreiptis į UAB „Gera dovana“ el. paštu info@geradovana.lt arba tel.:+ 370 (5) 205 2099.

Darbo laikas

MAXIMA XXX