Didžiųjų nuolaidų dienos „Jamam“ – gegužės 19-21 dienomis visuose „Akropoliuose“

2023-05-16

Didžiausia šalyje mažmeninės prekybos akcija „Jamam“ vėl sugrįžta į prekybos ir pramogų centrus „Akropolis“. Akcija vyks jau šį savaitgalį, gegužės 19-21 dienomis, o pirkėjai galės rinktis prekes ir paslaugas su specialiais pasiūlymais bei nuolaidomis iki 50 proc. šimtuose parduotuvių ir paslaugų teikimo vietų.

„Džiugu, kad nuolaidų dienos „Jamam“ ir toliau sulaukia didelio pirkėjų susidomėjimo. Tai akcija, kurios mūsų klientai laukia kasmet, o mes džiaugiamės galėdami pasiūlyti jiems galimybę sutaupyti ir pasiruošti vasaros bei atostogų sezonui, kas itin aktualu daugeliui šalies gyventojų“, – sako Dominykas Mertinas, „Akropolis Group“ Rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovas.

Tris dienas vyksiančios akcijos „Jamam“ metu Vilniaus, Klaipėdos, Kauno ir Šiaulių „Akropolių“ lankytojai galės rinktis prekes ir paslaugas su specialiais pasiūlymais ir nuolaidomis iki 50 proc. šimtuose parduotuvių ir paslaugų vietų – nuolaidos bus taikomos aprangai, avalynei, kosmetikai ir grožio prekėms, žaislams, namų interjero detalėms, buitinei technikai ir daugeliui kitų prekių. Didžiųjų nuolaidų dienų „Jamam“ metu „Akropoliuose“ veikiančiose „Maxima“ parduotuvėse taip pat bus galima rasti daug išskirtinių pasiūlymų ir nuolaidų.

Didžiųjų nuolaidų savaitgalį „Jamam“ Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose“ bus galima laimėti įvairių prizų. Lankytojai, pirkę už 50 Eur ar daugiau, galės sukti „Laimės ratą“ ir gauti dovanų. „Laimės ratas“ bus sukamas gegužės 20 d., šeštadienį, nuo 12 iki 19 val. (arba kol baigsis prizai) Vilniaus „Akropolyje“ šalia 3-iojo Džiaugsmo įėjimo, Klaipėdoje – prie 3-iojo „ZARA“ įėjimo, Šiauliuose – pirmame aukšte esančioje pagrindinėje renginių erdvėje.

„Jamam“ metu netrūks ir kitų pramogų – Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose“ mažiesiems lankytojams saldainius dalins linksmieji personažai Akras ir Polė. Taip pat prekybos ir pramogų centrų lankytojai galės pasivaišinti ledais, limonadu. Sostinės „Akropolio“ lankytojų – penktadienį ir šeštadienį prie parduotuvės „Ideal“ esančios gėlių sienelės bus galima įsiamžinti nuotaikingame šarže.

Didžiųjų nuolaidų dienos „Jamam“ Akropoliuose organizuojamos du kartus per metus, gegužės ir lapkričio mėnesiais, nuo 2009 metų. Didžiųjų nuolaidų dienos nebuvo organizuojamos tik karantino laikotarpiu. Daugiau informacijos apie „Jamam“ dienas ir „Laimės rato“ akcijos taisykles skelbiama interneto svetainėje www.akropolis.lt ir renginio vietoje.

Darbo laikas

MAXIMA XXX
I- VII 08:00 -22:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 21:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00*