Apsauginės veido kaukės prekybos centruose nuo pirmadienio tik rekomenduojamos

2022-04-04

Nuo balandžio 4 d., pirmadienio, Vyriausybės sprendimu apsauginių veido kaukių dėvėjimas uždarose erdvėse yra  rekomenduojamas, bet neprivalomas, išskyrus viešajame transporte, gydymo ir globos įstaigose. Savo ruožtu mažmeninės prekybos atstovai ir toliau užtikrins saugaus apsipirkimo patirtį pirkėjams – prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ Vilniuje, Klaipėdoje ir Šiauliuose bus taikomos jau pasiteisinusios saugaus apsipirkimo priemonės.

„Skatiname lankytojus ir toliau elgtis atsakingai bei nepamiršti saugaus apsipirkimo rekomendacijų: dėvėti medicinines kaukes, laikytis saugių atstumų, nesibūriuoti, naudotis rankų dezinfekcinėmis priemonėmis ir čiaudėjimo bei kosėjimo etiketo“, – komentuoja „Akropolis Group“ Rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovas Dominykas Mertinas.

Prekybos centruose ir toliau bus palaikomos jau pasiteisinusios saugumo priemonės – maksimali ventiliacija ir nuolatinė visų dažniausiai liečiamų paviršių dezinfekcija.

„Rekomenduojame lankytojams neskubėti nusiimti apsauginių veido kaukių, laikytis saugaus atstumo nuo kitų asmenų,  kitų saugaus apsipirkimo taisyklių, taip pat nesilankyti prekybos centruose jaučiant net mažiausius peršalimo simptomus“, – sako D. Mertinas.

Prekybos centrų lankytojams taip pat patariama už pirkinius atsiskaityti banko kortelėmis.

 

Darbo laikas

MAXIMA XXX
I- VII 08:00 -22:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 21:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00*