RESERVED. Džinsinio audinio gaivos dvelksmas naujoje kolekcijoje

Vieta prekybos centre
2024-02-27

Kiekvieną sezoną jis patenka į karščiausių tendencijų viršūnę. Ir tai tikrai nieko nestebina! Džinsas – visada populiarus ir įkvepiantis. Dizaineriai iš jo kuria vis daugiau drabužių variacijų, tačiau iš viso asortimento akivaizdžiai pirmauja džinsinių kelnių modeliai. Jie eksperimentuoja, bet taip pat atsigręžia atgal į tai, kas jau buvo madinga ir aiškiai įrodė savo vertę. Tokios tendencijos vyrauja ir naujausioje Reserved 2024 m. pavasario – vasaros kolekcijoje, kuri yra novatoriška originaliomis spalvomis, bet tuo pačiu gausi praeitų sezonų kirpimais.

Pavasario – vasaros sezonas yra visiškai naujas džinsinių kelnių moterims etapas. Ir šie pokyčiai matomi įvairiais lygmenimis: pakeistos spalvos, kirpimai ir išplėstas asortimentas, įtraukiant baggy, cargo modelius arba itin madingus plačius sendinto džinso modelius su pageltusiu ar rausvu efektu. Taip pat šį sezoną prie džinsinių kelnių derinsime švarkus, kurie gali būti trumpi, primenantys marškinius ar net oversize stilistikos. Kai kelnių nesinori, prie švarko drąsiai galite rinktis ilgus ar mini sijonus. Kalbant apie detales, dėmesį traukia asimetriniai pjūviai, didelės kišenės ir neapdorota apdaila.

Vyriškų drabužių džinsinėje kolekcijoje laikomasi tos pačios linijos: dominuoja įvairūs kirpimai ir spalvos. Be klasikinių, kolekcijos pagrindą sudarančių bazinių modelių, tokių kaip slim, carrot ar regular, kolekcijoje atsiranda laisvesnių loose, baggy ir carpenter kelnių. Čia dominuoja išpurvinto ar sendinto audinio efektas, kuris dėl savo išskirtinio charakterio yra išliekanti ir nuolat interpretuojama tendencija. Šio sezono vyriškoje kolekcijoje atsiranda viršutinių drabužių naujovių. Švarkas su 3D kišenėmis, bomber stiliaus džemperis su gobtuvu, spalvingi storo audinio marškiniai ar mėlyni, klasikos mėgėjams skirti, marškiniai.

Reserved Denim kolekcija vaikams buvo sukurta siekiant papildyti mažųjų asortimentą. Dizaineriai orientavosi į paprastus modelius, kuriuos galima lengvai derinti su kitais aprangos elementais. Bendri kolekcijos vardikliai – universalus stilius ir šviesus džinsinis atspalvis. Nepamiršta kelnėse naudoti elastano, kad džinsą būtų lengviau ir patogiau apsivilkti bei dėvėti. Viršutinių drabužių asortimente dominuoja švarkai ir liemenės, leidžiantys sukurti vienspalvį, universalų kasdienį įvaizdį.

Darbo laikas

MAXIMA XXX
I-VII 08:00 - 22:00
Eurovaistinė
I-V 08:00 - 22:00
VI-VII 08:00 - 21:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Restoranai
I-VII 10:00 - 22:00