MOHITO. „Sophisticated Elegance“ kolekcija – rafinuota elegancija ypatingoms progoms

Vieta prekybos centre
2024-03-25

MOHITO nauja pavasario kolekcija labai elegantiška. Tai puikus pasirinkimas ypatingoms progoms: nuo vestuvių iki kitų reikšmingų sezono įvykių. Balta ir mėlyna, kaip pagrindinės kolekcijos spalvos, atspindi gaivumą ir lengvumą, o taip pat puikiai susilieja su dabartinėmis tendencijomis.

MOHITO dizaineriai pasirinko elegantiškas formas ir lengvus audinius, kurie puikiai dera prie švenčių atmosferos. Suknelės su subtiliu gėlių raštu suteikia lengvumo ir erdvumo jausmą. Mėlynos spalvos drabužiai atrodo išskirtinai moteriški. Galiausiai, kombinezonai ar tarpusavyje derantys šviesių atspalvių kostiumai yra ne tik patogūs, bet ir puošnus pasirinkimas ypatingai progai.

Įdomu tai, kad kolekcijoje rasite ir nuotakos įvaizdžio idėjų – prigludusią mini suknelę, kurią galima papuošti ilgu tiulo sijonu su dekoratyviniais karoliukais. Baltos spalvos kostiumas yra dar vienas nuotakos rūbas, kuris yra neįprasta, bet labai stilinga alternatyva tradicinei vestuvinei suknelei. Tai drąsus pasirinkimas moterims, kurios vertina patogumą ir paprastumą.

Kolekciją papildo puošnūs aksesuarai – karoliukais dekoruotos rankinės, elegantiškos basutės ir klasikiniai bateliai. Su tokiais aksesuarais kiekvienas įvaizdis įgauna šventinę nuotaiką.

„Sophisticated Elegance“ kolekcija yra nesenstančios elegancijos pagrindas. Čia kiekviena aprangos detalė pasakoja savo istoriją. Susikurkite savo istoriją ir kiekviena šventė bus ypatinga, su prisiminimais, kurie jus lydės amžinai!

Darbo laikas

MAXIMA XXX
I-VII 08:00 - 22:00
Eurovaistinė
I-V 08:00 - 22:00
VI-VII 08:00 - 21:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Restoranai
I-VII 10:00 - 22:00