VISION EXPRESS. Saulės akinių išpardavimas!

Vieta prekybos centre

Pasipuoškite naujais saulės akiniais ir apsaugokite savo akis – VISION EXPRESS optikos salone saulės akinių išpardavimas!

Pasirūpinkite savo ir savo artimųjų geru regėjimu, išsirinkite kokybiškus saulės akinius pigiau – net iki 30 %* nuolaidos akiniams nuo saulės!

VISION EXPRESS optikoje rasite itin platų akinių nuo saulės asortimentą tiek suaugusiems, tiek vaikams. Didelis šiuolaikiško dizaino, tiek ekonominės klasės, tiek garsių prekės ženklų saulės akinių pasirinkimas – atraskite „Prada“, „Dolce&Gabbana“, „Gucci“, „Saint Laurent“, „Ray-Ban“, „Furla“ ir daug kitų, naujausių kolekcijų akinių modelių. 

Užtikriname, kad visi VISION EXPRESS optikos salono asortimente esantys akiniai nuo saulės yra su 100 % apsauga nuo UV spindulių. 

Užsukite į VISION EXPRESS ir profesionalūs konsultantai patars bei padės išsirinkti geriausiai gyvenimo būdą ir Jūsų poreikius atitinkančius akinius nuo saulės.

Stilingi akiniai Jūsų kerinčiam žvilgsniui!

* 30 % nuolaida taikoma VISION EXPRESS lojalumo programos dalyviams. Nedalyvaujant VISION EXPRESS lojalumo programoje, saulės akiniams taikoma 20 % nuolaida. Daugiau informacijos teiraukitės VISION EXPRESS optikos salone.

Darbo laikas

MAXIMA XXX
I-VII 08:00 - 22:00
Eurovaistinė
I-V 08:00 - 22:00
VI-VII 08:00 - 21:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00
Restoranai
I-VII 10:00 - 22:00