VISION EXPRESS. 100 % kokybiškų akinių garantija!

Vieta prekybos centre
Pasiūlymas galioja iki 2025-05-31

Užtikriname, kad VISION EXPRESS svarbiausia yra Jūsų regėjimo kokybė. Mes įsipareigojame Jums pagaminti aukštos kokybės korekcinius akinius už gerą kainą – tai ne tik užtikrins maksimalų Jūsų regėjimo komfortą, bet ir pagerins Jūsų kasdienybę.

Kaip daugiau nei 30 metų patirties turintys akių priežiūros ekspertai Baltijos šalyse, mes esame užtikrinti savo gaminamų akinių ir suteikiamų paslaugų kokybe, tad VISION EXPRESS klientams suteikiame 100 % kokybiškų akinių garantiją!

• NEMOKAMO 30 DIENŲ AKINIŲ PAKEITIMO GARANTIJA: jei dėl kokių nors priežasčių nesate visiškai patenkinti savo pirktais korekciniais akiniais, mes įsipareigojame juos NEMOKAMAI pakeisti į tos pačios ar didesnės vertės korekcinius akinius per 30 dienų nuo įsigijimo datos.

• MAKSIMALAUS KOMFORTO GARANTIJA: užtikriname, kad išsirinkę akinius VISION EXPRESS optikos salone galite būti ramūs – Jūs įsigijote aukščiausius kokybės standartus atitinkančius korekcinius akinius!

• ŽEMOS KAINOS GARANTIJA: pažadame, kad visi VISION EXPRESS optikos salone įsigyti akiniai yra gaminami pagal aukščiausius gamybos standartus, naudojant aukštos kokybės medžiagas ir užtikrinant žemiausią kainą rinkoje. Jei per 30 dienų nuo įsigijimo rasite tokius pačius akinius už mažesnę kainą kitose optikose Lietuvoje, mes įsipareigojame grąžinti kainų skirtumą.

• NEMOKAMAS APTARNAVIMAS: prireikus pakeisime akinių noseles, sureguliuosime rėmelių geometriją, suveršime atsilaisvinusius varžtelius, kruopščiai išvalysime – Jūsų akiniais rūpinsimės visų jų nešiojimo laikotarpį.

100 % kokybiškų akinių garantija – tai 100 % laimingų klientų garantija! Tikime, kad būsite patenkinti VISION EXPRESS optikos salonuose įsigytais akiniais.

Darbo laikas

MAXIMA XXX
I-VII 08:00 - 22:00
Eurovaistinė
I-VII 08:00 - 22:00
Parduotuvės
I-VII 10:00 - 21:00